"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kayserideki Gocoloslar-Ufolar

HerakleSs

Kayıtlı Üye
Bu izlediğim videoyu bir site eğlence amaçlı paylaşmıştı. İlk izlediğimde güldüm bende, fakat sonra biraz düşününce neden gerçek olamasın ki dedim videodaki insanların sözlerine anlatımlarına gülüyoruz aynısını amerikalı yada avrupalı köylüler söylese dikkat kesilirdik. Videoyu tekrar izledim insanlar paniğe kapılmışlar, çözüm istiyorlardı böyle bir şey yalan olamaz diye düşündüm sizin fikirleriniz nelerdir bu konuda?

[video=dailymotion;x269slc]http://www.dailymotion.com/video/x269slc_kayseri-yi-basan-goncoloslar-ufo-lar_fun?start=0[/video]

İki aylık gözlemle, iki ayda her şekilde anlaşılır ve bir şey varsa kesin görüntü alınır.

Yüzde doksanı kanser olmuş köyün ve kadınlar düşük yapıyormuş bu radyasyon olduğunu gösterir radyasyonun nedeni de son teknoloji araçların oraya inmesi olabilir ve da dünya dışı varlıkların orada görülmüş olabileceğini düşündürüyor

Ben videoyu izlemedim ve gerekte duymadım açıkçası. Eğer dedikleriniz gibi ise gerçeklik payı %80 olabilir çünkü ben gördüm.
İletişime geçmedim! Kaçırılmadım (hatırlamıyorum gerçi...) ama başıma dünya dışı ırklarla ilgili çok olay geldi. Rüyalarımda bile çok rastladım.
Bana hatta: "sen yıldız tohumusun" bile diyen oldu, araştırdım ve %95 uyumlu çıktım. Ne olduğum önemli değil ama bu ciddi bir durum :)

Ben videoyu izlemedim ve gerekte duymadım açıkçası. Eğer dedikleriniz gibi ise gerçeklik payı %80 olabilir çünkü ben gördüm.
İletişime geçmedim! Kaçırılmadım (hatırlamıyorum gerçi...) ama başıma dünya dışı ırklarla ilgili çok olay geldi. Rüyalarımda bile çok rastladım.
Bana hatta: "sen yıldız tohumusun" bile diyen oldu, araştırdım ve %95 uyumlu çıktım. Ne olduğum önemli değil ama bu ciddi bir durum :)
bende yıldız tohumlarıyla %90 95 uyumluyum ama yalan diyorlar böyle bir şeye

Geri