xalpx
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlarım.Öncelikle konuyu nereye açacağımı bilemedim yanlış yerde büyük ihtimalle özür diliyorum şimdiden.Biliyorsunuz yaklaşık 3 aydır 227 yolcu ve 12 mürettebat ile malezya havayollarına ait bir yolcu uçağı kayboldu ve hala yeri tespit edilebilmiş değil.Yarının tespitini bırakın uçak kaçırıldımı,düştümü bu tarz noktalarda bile net birşey söylenemiyor ve şuanda okuduğuma göre artık arama çalışmalarıda yavaş yavaş bırakılıyormuş.Benim merak ettiğim acaba varlıklardan yardım alarak bu uçağın yeri tespit edilemezmi yada uçağın başına ne geldiğine dair bilgi alınamazmı?Bence bu sağlanabilir.Acaba sitede bununla ilgili bir çalışma yürütülebilirmi?Toplu olarak durugörü çalışması yada nebileyim bir varlıkla iletişimi olan birisi bu konuda bilgi almak istese.Yani demek istediğim acaba burada bu konuda birşeyler yapabilecek yada zaten yapmış olan arakdaşlarımız varmı?Merak ettiğim üzücü bir konu gerçekten.Ben bu konuyu durugörü/rüya yoluyla öngörülerin paylaşıldığı bir sitedende uzun zamandır takip ediyorum.Gerçektende olay çok gizemli bir hal almaya başladı.Bu konu hakkında fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.Esen kalın