"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

KAŞIK MAJİSİ TILSIMLAR-YUMURTA ve MUM DENEYİMİM

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan akira
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akira

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba
Sitede yeni olduğumdan sanırım kaşık ile bağlama majisi başlığını bir türlü bulamadım

Öncelikle işin hikaye kısmına girmek istiyorum.Birlikte olduğum bir insan vardı.Her şeyimiz 4 4lüktü resmen.Hayatımda ilk kez sevdim diyebilirim.
Birlikte olmaya başladığımız zamanlarda ailevi sorunları vardı belki de bu sorunlar esnasında elimden geldiğince yardımcı olduğum için bana deliler gibi bağlandı fakat zaman geçtikçe işin içine maddi sıkıntılar girince arada tartışmalar başladı.Çocukça bir yanlış anlamadan dolayı benden ayrıldı.Ayrılığımızın üzerinden 1 ay gibi bir zmn geçti.Bu bir ay içersinde kimi zaman kibarca kimi zamansa baskı yaparak barışmak istedim istediğim gibi bir sonuç alamadım.Bir çok kez ortak arkadaşlarımız hala beni çok sevdiğini söylediğini bana defalarca ilettiler.14 şubat günü de keza aynı şekilde.Ben de dayanamadım aradım kendisini barışmak istediğimi söyledim küfür fln etti ağır konuştu baya.Sonrasında da hiç yapmayacağım bir şeyi yapıp en yakın arkadaşını arayıp ağız aramasını istedim bu kadar sorunun arasında ilişki olmayacağını ve bana da çok zarar verdiğini söylemiş kendisine ve facebookuna duygusal bi şarkı paylaşıp altına da hala köpekler gibi seviyorum seni yazmış(tabi bloklu olduğum için başkalarından duyuyorum.Bu durum karşısında çok sinirlendim düzenli olarak tarot baktırdığım bi arkadaşımla dertleşirken tılsım fln bişeyler bahsetti.Günahını sevabını hiç düşünmedim.İkimizde seviyorsak yapmam gerek bunu diye düşündüm ve googledan çok sayıda medyum numarası aldım.

Kimisi öğlen aradım akşama döndürürüm sana dedi,kimi bir hafta,kimi 21 gün,kimisi ise 21 ila 40 gün arasında döndürürüm dedi.Aklıma en çok yatan aynı şehirde olduğum bir medyumla görüştüm.Konuşmaları fln güven verdi bana,ayrıca websitesinde açık adresi olması ve ofisinde görüşmesi ücret talebinde de fazla yüksekten uçmaması ve durumumu anlatınca da biraz daha uygun ücrete anlaşması nedeniyle kendisiyle anlaştım.

İlk görüşmemizde sadece konuştuk bilgilerimizi ve fotograflarımızı verdim.(Kendisine ait bir kıyafet alma şansım olmadı malesef) 7 gün işlem yapacağını sonra da 7. gün gelmemi söyledi.Malesef ben 8. gün gidebildim.
Suya atmam için bir kağıt verdi,attım.
Fotografının arkasına sanırım vefk yazmış,onu biraz yağlayıp yaktım ve attım.
Üzerine basması için verdiği kağıdı malesef hala saklıyorum ve 41 adet karabiber verdi ama onları henüz yakamadım.Belki ilerde yemeğine koyma fırsatım olursa o zaman yaparım bu işlemi
Bu işlemlerin açıkçası çok fazla etkili olduğunu düşünmüyorum.Belki benim yanlış zamanda yanlış muhabbetler yapmam bunda etkili olmuştur.

Bu işlemlerden sonra tekrar aynı medyumu arayıp durumumu anlattım ve büyü yaptırmak istediğimi söyledim.Bu konularda bilgi sahibi değilim fakat çeşitli sitelerde okuduklarımdan ötürü Canbar büyüsü yaptırmak istemiştim.O ise kaşık büyüsü yapalım dedi iben de peki dedim.Benden tek isteği kız arkadaşıma ait bir kıyafet getirmemdi,bunun mümkün olmadığını söyledim.Bu telefon görüşmesinden 3 yada 4 gün sonra geçtiğimiz cuma kendisi ile bir mezarlıkta buluştuk.

Öncelikle çantadan kaşıkları çıkardı.Çok tedirgin olduğumdan dikkatlice inceleyemedim kaşıkları.Hemen tenhadaki bir bayan mezarına gittik.Kaşıkları mumla mühürlemiş sanırım.Tam olarak hatırlamıyorum ama sanırım kaşıkları gömmeden bi dualar okudu ve benden ölen kişinin ruhuna 3 ihlas 1 fatiha okumamı söyledi.Sonrasında da kaşıkları gömdü ve bir okuma gerçekleştirdi ve benden de niyetimi etmemi istedi ve mezardan ayrıldık.

Bana bu büyünün 7 gün içersinde tutacağını söyledi ve bir adet yumurta ve mum verdi.Mumu 7 gün süreyle geceleriniyet edip yakmamı 7. gün sonunda da tamamen eritip tortularını saklamamı ve yumurtayı da kömür sobası yada mangalda patlayana kadar pişirmemi ve kabuklarını o mum tortularıyla birlikte kız arkadaşımın evinin önüne atmamı söyledi.
Malesef mum u bir gün sonra yakmaya başladım.Sorun olur mu olmaz mı diye arayıp sormadım da henüz.

Gelişmeleri çok merak ediyorum.Bu işlemden sonra henüz bir görüşmemiz olmadı kız arkadaşımla.Gelişmeler oldukça sık sık paylaşırım.Kesinlikle bu konular hakkında bilgi sahibi değilim ve foruma sadece bilgi alış verişi yapmak amacıyla üye oldum ama sormak istediğiniz birşeyler olursa içtenlikle cevap veririm

Herkese iyi forumlar

forumda biraz araştırmalar yapmıştım kendi çapımda anladığım kadarıyla aynı anda birden çok uygulama yapılması önerilmiyor
bense şuan kaşık büyüsü ile birlikte mum yakıyorum.bu durumu değerlenidirebilecek işin eyhli arkadaşlar varsa sevinirim
Bu işlemleri yaptırdığım medyum bayana kaşıkları gömmeden bununla birlikte canbar büyüsü de yaptırsam nasıl olur diye sorduğumda gerek kalmayacağını ve böyle bir durumda kız arkadaşımın psikolojisinin çok bozulacağını ama istersem yapabileceğini söyledi.Kararsız kaldım çok.Sizce yaptırmalı mıyım böyle bir işlem ve yaptırırsam ne zmn yaptırmalıyım?

İnanır, sitede aynı yazıyla alakası olmadık yere kirlilik yapıyorsunuz. Bence dikkat edin, Mod. değilim ama gereksiz yere kopyala-yapıştır anlamadım.

aynı yazıy kopyala yapıştır fln anlamadım ben kendim yazdım bu yazıyı tamamen bilgi almak denemek isteyen varsa sonuçlarına göre tecrübelerimi paylaşmak için

altta da flood yazısına takıldıysan forumda yeni oldğum için pek bilmiyordum kuralları başımdan geçenleri başlık olarak açıp altına da merak ettiklerimi soru olarak yazdım, mod arkadaşta 2 msjı birleştirmiş

pek forum kirliliği yarattığımı düşünmüyorum ztn sadece 3 msjım wardı bu kadar zamndır.Biri bu başlık,diğerinde bir soru sordum,diğerinde de gelen bir soruya cevap verdim....Başlıkla ilgili soru soran olmadığı için sonuçlarını yazma gereksinimi hissetmemiştim ama elim değmişken sonuçları da yazayım

yaptırdığım uygulamalar en ufak sonu vermedi.kız arkadaşımın anne baba ayrılık noktasındaydı benden ayrıldığı dönem babasının kumarda kaybettiği paralar nedeniyle evine haciz gelmişti okul taksidini ödemek için arabasını satacak konuma gelmişti fln.O dönemde ister istemez davranışlarında dengesizlikler vardı ben de zmn zmn tahammül edemeyip kavga ediyordum ama elimden geldiğince de maddi manevi destek çıkıyordum.Herkese de ağlaya ağlaya bni çok sevdiğini ama olmayacağını söylediğinde yapılan bi espri karşısında madem seviyosa gider büyüyle de olsa bağlarım demiştim.Bu işlemleri yaptırdığımda aramız iyice soğudu.Sonra da gittim bi gün dayandım kapısına tuttum konuştum tek sorun ne zmn maddi bişey yapsam kavga etmişiz paranla mı satın alcan beni gibi arabesk bi düşünceydi sabaha kadar konuştum ettim barıştık şimdi.Hatta salonda şuan kendisi.Bunlar işin magazin kısmı...

Yaptırdığım işlemler tutmayı bırak 180 derece ters tepti,maddi kaybı çok önemli değil ama manevi kaybı çok büyüktü.Büyünün varlığına inanan biri olarak tek şey anladım her önüne gelen ben büyücüyüm diyen insana inanılmaması gerektiğidir.

Saygılar

Tamamını okuamadım ama gereksiz..Şunu söylemekten yarar var sevdiğinizin ve sizin burçlarınızın tabiatları madenleri tutmuyorsa celp işlemine NE YAPARSANIZ YAPIN TUTMAZ!!!

Kişiliklere göre ayarlanmıştır.Kesinlikle doğru diyemem.

Toprak ile su birbirinin dostudur

Ateş ile hava birbirinin dostudur

Toprak ile hava birbirinin düşmanıdır

Ateş ile su birbirinin düşmanıdır

Dost Burçlar

Hamel (Koç) burcu Cevzâ (İkizler) burcuyla dosttur

Sevr (Boğa) burcu Seretân (Yengeç) burcuyla dosttur

Cevzâ (İkizler) burcu Esed (Aslan) burcuyla dosttur

Kavs (Yay) burcu Delv (Kova) burcuyla dosttur

Sünbüle (Başak) burcu Akreb (Akrep) burcuyla dosttur

Mizan (Terazi) burcu Kavs (Yay) burcuyla dosttur

Cedy (Oğlak) burcu Hut (Balık) burcuyla dosttur

Delv (Kova) burcu Hamel (Koç) burcuyla dosttur

Hud (Balık) burcu Sevr (Boğa) burcuyla dosttur

Akreb (Akrep) burcu Cevzâ (İkizler) burcuyla dosttur

İşte bu burçların mensubu olanlar birbiriyle güzelce anlaşabilir ve tam ülfet kurarak hayatlarını sürdürebilirler

Düşman Burçlar

Hamel (Koç) burcu Seretan (Yengeç) burcuyla düşmandır

Sünbüle (Başak) burcu Kavs (Yay) burcuyla düşmandır

Akreb (Akrep) burcu Delv (Kova) burcuyla düşmandır

Kavs (Yay) burcu Hud (Balık) burcuyla düşmandır

Cedy (Oğlak) burcu Hamel (Koç) burcuyla düşmandır

Hud (Balık) burcu Cevzâ (İkizler) burcuyla düşmandır

alıntıdır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri