"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kaşık büyüsü yaptırdım

oylesineboylesine

Kayıtlı Üye
Birine kaşık büyüsü yaptırdım geri döndürmek için dün gömüldü kaşıklar ve bikaç işlem daha var ne zaman sonuç alırım ve büyü tutar yaptırdığım kişi benden ayrıldıktsn sonra yeni biriyle konuşmaya başlamış ne etkisi plur bilen yardımcı olursa sevinirim

Eyer yeni birisiyle birlikteyse ve bu işlerden anlayan birisiyse büyü tutmadan duruma uyanıp bozar ilişkisi olduğu kadın.
Kişinin kendi iradesine de baglı büyüyle yönetilemeyecek kadar iradeli olabilir. Ben mesela çok haklı nedenlerle birisini kafamda bitirdiysem koşullar deyişmediği sürece ona dönmem, aşk filan hikaye ki bağlama büyüsüyle olan gerçek aşk değil takıntı.. bildiğinizi tahmin ediyorum :) Neyse işte öyle bir durumda boğazdan atarım kendimi yine de dönmem.. öyle birine büyü yapmak da boşa kürek çekmek demek olur ölümüne direnir ;)

Birine kaşık büyüsü yaptırdım geri döndürmek için dün gömüldü kaşıklar ve bikaç işlem daha var ne zaman sonuç alırım ve büyü tutar yaptırdığım kişi benden ayrıldıktsn sonra yeni biriyle konuşmaya başlamış ne etkisi plur bilen yardımcı olursa sevinirim
Yaptırdığınız kişiyi arayıp sormak daha kolay değil mi?

Kaşık büyü yapan kaldı mı ya. Aşırı eski bir çalışma ve acaba ocağı kaldı mı o ritüelin. Anadolu havvas çalışanları el almadan yapılmaz.

Çalışmanın ne zaman tutacağı hedefe bağlı elementini ve yıldızını bilmiyoruz.

Şu 15 günde tutar 7 günde tutar yalanlarını unutun artık.

Biri ile birlikte olmaya başladı ise sizin hakkınız geçmiştir. Kaşık büyüsü işe yaramaz. Kaşık majisi ak majidir.

Varlıkla yapılan büyülerden öyle değil mi hüddamlar cinler görev alıyor.. mezara gömülüyor.

Şu bağlama yapanları bir türlü anlayamıyorum bir insan seni istemiyorsa iş bitmiştir, hala bu konuda ısrarcı olmak niye dünyada sanki tek bir insan varmış gibi bazı insanların bu ısrarı anlaşılabilir değil gerçekten...

Şu bağlama yapanları bir türlü anlayamıyorum bir insan seni istemiyorsa iş bitmiştir, hala bu konuda ısrarcı olmak niye dünyada sanki tek bir insan varmış gibi bazı insanların bu ısrarı anlaşılabilir değil gerçekten...
Sen bilirsin bağlama yapmasan da sana hep yapıldığı için kapmışsındır cingözünden bir şeyler 🤩
Kaşık büyüsü cinlerle mi yapılıyor, mezara mı koyuluyor ? bağlama yapılan kendisi mezara girmiş gibi mi oluyor yani rüyaları görüleri filan ;)

Sen bilirsin bağlama yapmasan da sana hep yapıldığı için kapmışsındır cingözünden bir şeyler 🤩
Kaşık büyüsü cinlerle mi yapılıyor, mezara mı koyuluyor ? bağlama yapılan kendisi mezara girmiş gibi mi oluyor yani rüyaları görüleri filan ;)
Anlamam ve de anlamak istemiyorum 🤩 artık büyüsüz ve normal bir hayat yaşamak istiyorum farklı planlarım var onları gerçekleştirmek istiyorum uzak dursun benden bağlama 🤷‍♂️

Anlamam ve de anlamak istemiyorum 🤩 artık büyüsüz ve normal bir hayat yaşamak istiyorum farklı planlarım var onları gerçekleştirmek istiyorum uzak dursun benden bağlama 🤷‍♂️
tüü sana verilen emeğe yazık kadını hadi kabul etmiyon bari ilim öğrenseydin havass öğrenseydin havass kültürü kitaplar öğrenseydin, boşa çaba harcamış 🤩😂

tüü sana verilen emeğe yazık kadını hadi kabul etmiyon bari ilim öğrenseydin havass öğrenseydin havass kültürü kitaplar öğrenseydin, boşa çaba harcamış 🤩😂
Tanıdığın düzgün bir erkek varsa onu cingözümün kızı için damat adayı olarak hediye veriyim, sen de bir şeyler öğrenirsin 🤩

Yargı dağıtmak olur bu.
Bu dünya da herkes bir şey istiyor bu isteğini kendince gerçekleştirmeye çalışıyor. Kim neyi nasıl yapmak isterse öyle yapar. Yargıladığımız yerden yargılanırız.

Bu tür insanları anlamıyorum derseniz evren size anlamanız için şartlar dönebilir dikkat etmek lazım ☺️

Yargı dağıtmak olur bu.
Bu dünya da herkes bir şey istiyor bu isteğini kendince gerçekleştirmeye çalışıyor. Kim neyi nasıl yapmak isterse öyle yapar. Yargıladığımız yerden yargılanırız.

Bu tür insanları anlamıyorum derseniz evren size anlamanız için şartlar dönebilir dikkat etmek lazım ☺️
Aslında yargılamak gibi bir niyetim yoktu yanlış bir şey söyledi isem başta konu sahibi olmak üzere herkesten özür dilerim. Beni siz biliyorsunuz kadın istemediğim halde bıkmadan usanmadan yapıp duruyor, üstelik telefonda yüzüne karşı söyleyince de beni rahatsız ediyor deyip herkesin içinde rezil ediyor ondan sonra da ısrarla yapmaya devam ediyor. Kendi enerjisini de zamanını da boşa harcıyor ama maalesef bir umuttur devam ediyor 🙂

Aslında yargılamak gibi bir niyetim yoktu yanlış bir şey söyledi isem başta konu sahibi olmak üzere herkesten özür dilerim. Beni siz biliyorsunuz kadın istemediğim halde bıkmadan usanmadan yapıp duruyor, üstelik telefonda yüzüne karşı söyleyince de beni rahatsız ediyor deyip herkesin içinde rezil ediyor ondan sonra da ısrarla yapmaya devam ediyor. Kendi enerjisini de zamanını da boşa harcıyor ama maalesef bir umuttur devam ediyor 🙂
Biz hepsinine saygı duyuyoruz 🤩
Ben anlıyorum anlamak daha kötü 😂

Biz hepsinine saygı duyuyoruz 🤩
Ben anlıyorum anlamak daha kötü 😂
Bir de kötü şeyler yaptığını düşündüğüm için bana kızgınmış. E yapma o zaman kes benimle alakayı, sanki buna yalvaran var bana bağlama yap diye. Karşısında sabır taşı olsa çatlar...

Geri