MarlaSinger
Kayıtlı Üye
Adam, zen ustasına gelir ve "efendim 38 yıl uğraştım ve artık suyun üstünde yürüyebiliyorum." der... Ustası da der ki; "vazgeçebilir misin?"
Nedense aklıma geliverdi
Nedense aklıma geliverdi

Üstad dediklerini yaptım ama olmadı .
'Hıh' Deyince olmuyor bu ilker değerli Chillout. Dediğim gibi , bunlar adım. Adım adım..
Kaşık bükmeyi denemedim,bulur yok etmek çok kolay.ilk denediğimde başardım ve sırf eğlence olsun diye yada beyin gücünü kanıtlamak için bir kaç arkadaşın yanında yaptım.Şimdiiiiii,kaşık bükmeden bulut yok edebiliyorsam seviyemi atlamış oluyorum.:sifone:
Kaşık bükmeyi denemedim,bulur yok etmek çok kolay.ilk denediğimde başardım ve sırf eğlence olsun diye yada beyin gücünü kanıtlamak için bir kaç arkadaşın yanında yaptım.Şimdiiiiii,kaşık bükmeden bulut yok edebiliyorsam seviyemi atlamış oluyorum.:sifone:
Bende bulut yok ediyorum fakat bu kasigi bükememek beni sizin gibi hissettirmedi.![]()
![]()
Konuyu açan arkadaşımız,sıralama yapmıştı ya;kaşık bükmeden sonra bulut yok ediliyor demiştio açıdan öyle yazdım.Seviye konusu tabiki şakaydı.sevgiler
Büyük bulutlara daha fazla konsantrasyon lazım. Çok çok büyük bulut denemedim ama biraz büyükçe bulutta başarılı oldum, küçük bulutlar çok hızlı dağıldı.Bir sorum olacak sayin SoNoL.
Sadece kücük bulutlarimi yok edebiliyorsunuz yoksa büyükelrdede deneyip basardiginiz oldu mu?
Büyük bulutlara daha fazla konsantrasyon lazım.Çok çok büyük bulut denemedim.ama biraz büyükçe bulutta başarılı oldum,küçük bulutlar çok hızlı dağıldı.
Yaptıkları en korkunç şeyler insan öldürmek. Kıtalararası füzelerin devrelerini bükmek, uçakların devrelerine zarar vermek vs. vs.
Bilim kurgu filmlerinde değil, gerçek hayatta para ayrılıp ar-ge çalışmaları yapılmış projeler bunlar. Başarı düzeyleri bilinmez.
Dondurma kaşığı çay kaşığı filan olur mu![]()
Itiraf ediyorum zamaninda kasigin "zihin gücüyle" bükülücegine inananlardanim. Mel, mel baktim kasiga hayret yahu birsey olmadi![]()