Telepatide hangi tarafın etki yarattığını iletişim kurmadan hiç bir zaman bilemezsiniz. Onu düşünmeye başladığınızda ve ihtiyaç duyduğunuzda, belki de bunu sağlayan karşı taraftırBunu da ancak sorarak öğrenebilirsiniz.
Hayır imkansız değil. Bu konuda herşey deney ve testlerle açığa çıkartılır. Önce herşeyi unutun. Bir süre bu konuda oruca girin. Telepati adına herhangi birşey yapmaya çalışmayın, aklınıza gelse bile farklı birşey düşünün. Sonra her gün belli biçimde ''zen meditasyon'' uygulayın. Bu nedir? Zen meditasyonda amaç, temizliktir aslında. Bilinçaltını temizlemek. Nasıl ki rüyaların genel amacı bilinçaltı temizliğidir, siz bunu uyanıkken yapın. Daha sonra yeterli düzeye geldiğinizi hissedeceksiniz. Sonra oturup, bu yeteneği her hangi bir etki yaratacak biçimde değil, hedefi hissedecek şekilde kullanın. Onu hissedin, görün, duyun vs. vs. Bu duruma bir süre devam ettikten sonra, yetkin konuma gelecekesiniz. İşte o zaman direk ve belirgin tek bir ''emir'' verin. Mesaj iletin demiyorum, ''emir'' verin diyorum. Basit ama detaylı bir emir. Örneğin: ''Beni bu çarşamba, öğleden sonra ara/Beni bu çarşamba, kırmızı elbiseyle görmeye gel.'' Neden bu örnekler? Açıklayayım:Bu oldukça imkansız o zaman.Öğrenemiycem yani.Teşekkür ederim.
Karşılıklı olarak, sıralı ve düzgün cümleleri mi aktarıyorsunuz? Önce tanımı tam yapmak gerekir.Verdiğiniz cevabı yeni gördüm bu şekilde deneyecektim ama kontrolsüzlük sorunum var yani bu konuda oruca girmem çok zor.Sadece en az yaptığım zamanı yakalamaya çalışıyorum.Benim aslında burada tam olarak sormak istediğim karşıdaki bir kişinin bu konuda deneyimleri olmamasına rağmen karşılıklı bu şekilde iletişim kurabilir mi benimle bu mümkün müdür ?Çok net şeyler aldığım oluyor çünkü.Ben mi alıyorum diyorum ama ben almadığım tümüyle alasız zamanlarda da aldığım oluyor.Hani sadece bu kişi üzerine değil sorum genelde böyle bir şey çaba harcanmadan mümkün müdür? Karşımdaki kişinin en ufak bir çabası olmadığından eminim çünkü.Teşekkürler.
Bunları bir birinize aktarabiliyorsunuz. Yani burada bir çok etken olabilir, neden bağlantı var önce onu anlamak gerekir. Yani işin aslına bakıldığında birşeyi isteyerek yapmıyorsanız, öylesine oluyorsa, önce bir neden sorusu sorulmalıdır. Nedeni bilinmedikçe bir kıymeti yoktur. Kontrolsüz güç, güç değildir. Bu sebeple önce neyin nereden kaynaklandığını bulmak gerekir. En basit ve kolay açıklama ise şunlar olabilir:Karşılıklı olarak sıralı ve düzgün cümleleri değil öyle birşey yapamam kokular,basit mesajlar,hisler ;korku,endişe,huzur gibi hisler.Örneğin bir mekandaki alkol ve sigara kokusu,o anda orada hissedilen huzur gibi.
Tabii ki de bilinçsiz yapabilir insanlar bunu. Forumda birkaç kere boşuna mı uyarılar yazdım, adı lazım değil sosyal internet ortamı ve benzerlerinde fotoğraf paylaşmayın diyeAnladım yani herhangi bir insanın bunu bilinçsiz yapması mümkün.Ben oldukça şaşırmıştım uğraşmadan bilinçsiz bir şekilde bu tür mesajları yollayabildiğinde bana.İlginç birşey öğrenmiş oldum insanların bu kadar net şeyleri bilinçsiz yaptığını bilmiyordum.Bana araştırcak birşey daha çıkmış oldu.Teşekkürler.
-Fiziksel olarak aşırı sıcak/soğuk farklılığına eklenen statik elektrik.Arkadaşlar bigün otururken kapkalın kocaman bi bardağı elime aldım elime aldıktan sonra elimde patladıı kocaman bardak tuzla buz oldu ve hiç elim yüzüm kanamadı bu bardağın patlaması nedir niye olmuştur ?? (( Bardağı sıkıca fln tutmuyordum elimle parçalamaya çalışmıyordum kendiliğinden birden oldu ))
Evet, hatta öldürebilirsiniz. Cevabı kısa ama içeriği bir derya o sebeple sadece ''evet'' diyebilirim.telepati başlığı altında böyle bi konu göremedim o yuzden acıyorum varsa da kusura bakmayın lütfen.
merak ettığim şu : telepati ile yani gerek zihinde düşünerek gerekse resmine bakarak herhengi bir konuda bir insana istediğimizi yaptırabilirmiyiz?
Öldürmeye mi? Anlayamadım.tesekkür ederim denemeye başladım bile![]()