"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Karşılıklı His

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

theblackwolf

Kayıtlı Üye
Yolda yürürken birini aynı yerde aynı saatte görüyorum dershaneye giderken ve o kişiyle aramda bir bağ varmış gibi hissediyorum. Yanından geçerken falan çok garip oluyorum. Bunun nedeni ne olabilir?

Bir çok şey olabilir.Hoşunuza gitmiş olabilir.Arzulamış olabilirsiniz.Bunlar olağan şeyler ama siz çok büyük bir his olarak diyorsunuz galiba.O zaman aşk diyebiliriz.Ya da o kişide kendinizi görmeniz.Bir çok ihtimal var bence biraz açmaya çalışın :)

Bir çok şey olabilir.Hoşunuza gitmiş olabilir.Arzulamış olabilirsiniz.Bunlar olağan şeyler ama siz çok büyük bir his olarak diyorsunuz galiba.O zaman aşk diyebiliriz.Ya da o kişide kendinizi görmeniz.Bir çok ihtimal var bence biraz açmaya çalışın :)

O kişininde bana karşı bir takım duyguları varmış gibi hissediyorum, sanki daha önceden tanışmışız gibi.

Karşılıklı olduğunu nerden biliyosun?
Sordun mu, ben böyle hissediyorum ya sizde aynimisiniz diye?
Bende böyle bir şey yaşamıştım, yaşıyorumda hatta:) büyük ihtimal karşılıklıdır.
Ama aşk gibi değil, sanki önceki hayatımdan biri diye düşünmekteyim ben :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri