Karmaşık Paranormal Olaylar - Yardımınıza İhtiyacım Var

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan VBLACK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hoca hoca gezdiğim bir dönem vardı çocukluğumda. Paranormal aktivitelerim öyle bir artmıştı ki kendimi artık topluma iyice madara edecek kadar saçmalamaya başlamıştım. Beni iyi eden bir hocaya denk gelene kadar en az 10 tane hocayı zengin ettik. Bir kısmını evimize bile aldık. Denize düşen yılana sarılır işte. Bazı hocaların korkunç karanlık yüzlerini hala hatırlıyorum hayal meyal. Nurlarını tüketmiş, ruhları şeytanlar tarafından yutulmuş falcı kadınlar bile girdi evimize. Sırf birilerinden referans aldık diye başvurduğumuz bir sürü insanla tanıştık. Her biri de durumu farklı farklı şekillerde izah ettiler. Bir tanesi çarpılmış dedi, biri büyü yapılmış vakti geldiği için artık uğraşıyorlar dedi, biri anneme büyü yapılmış onla uğraşmak niyetiyle kasten benle uğraşıyorlar dedi, ben üzülünce annem delirsin diye, hatta bir tanesi üstüne basmışsın canı yanmış alırım ben onu bir seansta bile dedi.

Sonuç olarak bu piyasanın ne kadar manipülasyona açık olduğunu ben daha ilkokul 5'te görmeye başladım.
En son annem çaresizlikten hüngür hüngür ağlamaya başladı, ben de kafamı artık duvarlara vurmaya başladım da o çaresizlikte çok sevdiğimiz bir yakınımızın çıkageldi de, bize bir hocayı zorla getirmesi dolayısı ile biraz toparladık. Hoca para da istemedi. Zaten verecek paramız kalmamıştı. SAdaka verin dedi, paranızın bereketi kaçmış dedi. Gitti. Demek ki iyi olacak hastanın doktor ayağına geliyormuş.

Buradan şu sonuca varıyorum. Başa gelen çekilir. Çekilmeli. Dayanacak gücün kalmayana kadar dayanmak en iyisidir. Hala dayanacak gücün varken çare ararsan sorunu daha da büyütecek, karmaşık hale getirecek olan olayları çekebilirsin. Senden derin derin deneyimlemen isteniyor olabilir, ibret alman isteniyor olabilir, ilme evrilecek olan enelyakin deneyimleri labaratuarda (kendi üstünde) pekiştirmen isteniyor olabilir. Ta ki dayanacak gücün kalmayana kadar. Kurtuluş genellikle sen uçurumun eşiğine gelmeden gelmiyor. Uçurumun eşiğindeyken de içinde bazı şeyler seni terketmeye başlıyor. Bu bir çeşit parazit enerji detoksu gibi düşünülebilir. GErçek bir göz yaşı bedendeki yüzlerce cini naylon gibi eritiyor olabilir.

Çok çok haklısınız piyasada hocaların aslında bir iş bilmediği gerçek hocalara ulaşamadığımız bir yerdeyiz şuan arıyorum ediyorum yok zamanı var herhalde ama bende fiziksel sıkıntılarda baş gösterdi bu olay saglık sorunlarını çıkarttı bende

Bu yoldan biz de geçtik ailece. Ama zamanla durumu daha iyi anladık.
Yaşadığımız hayatlar ve verdiğimiz kararlar bizi bir noktada mutlaka yol ayrımına getirir.
Alt astral varlıkların titreşim alanı ile yolu kesişen herkes bir noktada saldırı altına giriyor. Saldırıyorlarsa şükredin. Çünkü parazitlenmeye çalışıyorlar. Sizin saldırı dediğiniz şey aslında enerji bedeninizin kendini koruması. Sahiplenemedikleri için intikam alırcasına sabote etmeye çalışıyorlar. Ama siz bu savaşın başını çoktan kaçırmış olarak sonradan müdail oluyorsunuz çatışmaya. Yani frekansınızı düşük tuttuğunuz için dış auranızda neler olup bittiğini anlamlandıramadan bir anda düşman kalenin içinde beliriyor ve tahttan indirilme tehlikesi ile karşı karşıya kalıyorsunuz.

Mesela sosyal içiciler şunu çok iyi bilirler : Alkolden en son etkilenen bölge beynin ön korteksidir. Yani bilinç üstü kimlik ve ön bellek lobu. Yani alkol aldıkça aslında beyninin bir çok bölgesi teker teker uyuşarak hisleri ve derin sezgileri kapatır, sosyal koşullanmışlıklar, düşer, satranç vs analiz yeteneklerin düşer, rahatlarsın, muhabbet akar gider ve de sen hala kim olduğu kabataslak olarak biliyorken bunun keyfini sürmeye devam edebilirsin. Ama bir sonraki gün içki masasındaki kurallar, raconlar ve o "kız buraya gelecek" ayakları geçersiz kalır. VErdiğin tavizlerle kalırsın.

Yaşadığımız hayatlardaki kolayalaştırsın diye yaptığımız birçok seçim de bundan farklı değildir. Verdiğimiz kararlar ve amellerimiz biyo enerjimizi ya yükseltir, ya düşürür.. Toxic kararlar ve ortramlarsa çoğu zaman ilkel beyin için keyifli bir sürtüşme ve debelenme ortamı sağlasa da, zamanla enerji bedenimizin frekansı alt astral varlıkların farkedebilme ve kolaylıkla hizalanabilme eşiğine kadar geriler.

Bu noktada da bir anda saldırıya geçebilirler. Ama bu saldırıyı dış auramıza karşı umursamaz hale geldiğimiz için farkedemeyebiliriz. Özellikle de o anda seçimlerimizin keyfini ve hazlarını çıkarmakla meşgulsek..

Bu herkese olur. En ateistine de olur. Adam sinir sistemi bozuldu zanneder. Sanrıları kendi beyni üretiyor zanneder. Halbuki kendi beyninin kontrolu artık kendisinde olmadığı için hangi yönetici enerjilere kendini kaptırdığını bile anlamaz.

Çözüm arınmak ve doğal yoldan frekans yükseltmektir. Musallatı ortadan kaldırmak kalıcı çözüm değildir. Alt astral alemin kendi frekans aralığı vardır. O algı aralığı içinde kalmaya devem etmek malesef sürekli farklı bir varlığın parazitlenmesine fırsat vermek demek olur.
Bunun için tanımadığı veya yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım etmek, tabii maddi durumu el verdiğince, nasıl bir etki oluşturur? Ben olumlu bir etki oluşturabileceğini düşünüyorum. Çünkü çoğu dini, spiritüel metinde bu tavsiye edilir. Hiç de bu tür durumlar yaşayıp bunu dile getiren olmadığı için net bir şey söyleyemiyorum. O yüzden böyle bir tavsiye nasıl olur diye düşündüm?

Bunun için tanımadığı veya yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım etmek, tabii maddi durumu el verdiğince, nasıl bir etki oluşturur? Ben olumlu bir etki oluşturabileceğini düşünüyorum. Çünkü çoğu dini, spiritüel metinde bu tavsiye edilir. Hiç de bu tür durumlar yaşayıp bunu dile getiren olmadığı için net bir şey söyleyemiyorum. O yüzden böyle bir tavsiye nasıl olur diye düşündüm?
Bir kaç seneye milyonluk olursun.Para kesilince saldırırlar.Para da zaten ihtiyacı olana gitmiyor.Esrar sigara veya gasp için bıçak parası sağlamış olursun.Hala ben yardım ettiklerimin sorununu yaşıyorum.Kulak yanık içinde burun desen öyle.Doktora gidiyorsun darp raporu vermiyor.

Her köşe de mafyacılık oynayan tipler var.Hastahanenin önünden geçiyorum buradan geçmeyin diyor güvenlik delinin teki var geleni geçeni yakıyor.

Dün kadın beni taciz edip ikinci baban olacak diyor çocuğuna o ara ben canımı verecem gecenin köründe eve nasıl gidecem diye uğraşıyorum.

Bir kaç seneye milyonluk olursun.Para kesilince saldırırlar.Para da zaten ihtiyacı olana gitmiyor.Esrar sigara veya gasp için bıçak parası sağlamış olursun.Hala ben yardım ettiklerimin sorununu yaşıyorum.Kulak yanık içinde burun desen öyle.Doktora gidiyorsun darp raporu vermiyor.

Her köşe de mafyacılık oynayan tipler var.Hastahanenin önünden geçiyorum buradan geçmeyin diyor güvenlik delinin teki var geleni geçeni yakıyor.

Dün kadın beni taciz edip ikinci baban olacak diyor çocuğuna o ara ben canımı verecem gecenin köründe eve nasıl gidecem diye uğraşıyorum.
Ne yaşadığını bilmediğim için doğrudur tabii ama ne bilieyim kast ettiğim biraz da hani yaşlı olup çalışamayan veya ailesi olup zor durumda olan insanlar. Biraz daha iyi tanıdığınız insanlar gibi, onu ima ettim.

Bunun için tanımadığı veya yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım etmek, tabii maddi durumu el verdiğince, nasıl bir etki oluşturur?

Sadaka belayı defeder.
Doğru kollektife seni dahil eder.
Enerji kanalların değiştiği için de şifa kendiliğinden gelmeye başlar.

Koşulsuz olmalıdır. Canının sızlamaya başladığı eşiğine kadar da yukarı çekmen lazımdır fedakarlıklarını. Paraysa para, kıyafetse kıyafet. Eskilerini değil, kendi giydiklerini vermen lazım. Eskilerini sadaka niyeti ile vermeden vermen lazım.

Sadaka verirken nefsaniyetinin 3B'de sıkışmış algı kalıplarını kırıyorsun. Şifa özgür ruh ile iletişimin yeniden başladığı anda başlıyor.

Ben olumlu bir etki oluşturabileceğini düşünüyorum.

Tabi ki oluşturur.

Çünkü çoğu dini, spiritüel metinde bu tavsiye edilir. Hiç de bu tür durumlar yaşayıp bunu dile getiren olmadığı için net bir şey söyleyemiyorum. O yüzden böyle bir tavsiye nasıl olur diye düşündüm?

Ne yaşadığını bilmediğim için doğrudur tabii ama ne bilieyim kast ettiğim biraz da hani yaşlı olup çalışamayan veya ailesi olup zor durumda olan insanlar. Biraz daha iyi tanıdığınız insanlar gibi, onu ima ettim.
O insanların ne yaşadığını anlamak lazım tabi ama ben kaldıramıyorum.İstemeyen ama ihtiyacı olan insanlar bilsem benim paramda hakkı var diyip vereceğimde.Ekmeğe demir tozu koyup iki gün sonra evin önünde bağırmak zenginliğinden pay alalım demek normal değil.Hala dişçiye gidiyorum daha işlemi bitmedi.Millete yardımcı olunca saf sanıyorlar.Evin önüne gelip bağırıyor.Konuta dokunamıyor dışında bağırıyor.Çok normalim ya dışarı çıkacağım ben.Testo taylana bu tarz bir olayda dava açtılar çocuğa vurdu diye.Kadıköy boğasına da bağırıyorlardı.Her şeye sirayet ediyorlar.Bitik bir durum.

Merhaba arkadaşlar,
Bu sene metafizik vb açıdan saldırı altındayım, birçok konu var rüyalar vs bunlarla kanıtlı tüm ailede mevcut birçok hocaya gidildi sonuç muska yazılıyor ama çözüm yok,
aileyi ve kendimi bu olaydan nasıl korurum? büyü mü musallat mı? hocaların birçoğu büyü dedi birçoğuda musallat birçoğu muska yazıp öteledi , rüyada bana kim yaptı vs gösteriliyor,

Önemli olay;
Herkes hergün hasta (aile) vücutta birşeyler çıkıyor vs,
Yorgunluk halsizlik kemik ağrıları, mide bulantısı vs, bagırsakta sorunlar kronik inflamasyon vs kistler vs, doktorlar kurşun döktür diyor

Bana yardımcı olabilirmisiniz?
öneriniz nedir ne yapmam lazım ehil hoca bulamadım

Merhaba. Dini inancın nedir bilmiyorum. Lakin müslüman isen dediklerimi dört kulağını açıp dinle.

- Abdestli gez. Cünüp olmamaya olabildiğince dikkat et. Ve evde iken de dışarıya çıkacakken de abdestli ol elinden ne kadar geliyorsa...

- Namaz ile sabredip Allah'a dua et.

- Nas, Felak, ihlas,Ayetel Kürsi ve Fatiha oku bol bol. Unutma Fatiha çok güçlüdür.

- Allah'ın esmalarından birtane seç kendine ve onu zikret. Veya başka bir duayıda zikredebilirsin. Sana önereceğim çok güçlü bir zikir var. Sayısı veya adedinin önemi yok. Abdest al kıbleye dönüp otur ve şu zikri sabah akşam gücün ve canın ne kadar sabrediyorsa o kadar çek. Ve unutma bu zikir senin için çok işe yarayacaktır. Anlamını da yazacağım anlamını bilerek ve hissederek çek.

“Subhânallâhi ve'l-hâmdü lillâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhu ekber ve lâ hâvle ve lâ kuvvete illâ billâhi'l- aliyyi'l-azîm.”
“Allah eksik sıfatlardan münezzehtir. Hamd Allah'adır. Allah'tan başka ilah yoktur ve Allah en büyüktür."

Diyeceklerim bu kadar. Şüphem yoktur. Sabredip inanarak dediklerimi yapabilirsen işini gerçek manada kolaylaştıracaktır. Umarım hasta sen ve ayağına gelen doktorunda ben olmuşumdur.

~ Geçmiş olsun iyi günler ~

Merhaba. Dini inancın nedir bilmiyorum. Lakin müslüman isen dediklerimi dört kulağını açıp dinle.

- Abdestli gez. Cünüp olmamaya olabildiğince dikkat et. Ve evde iken de dışarıya çıkacakken de abdestli ol elinden ne kadar geliyorsa...

- Namaz ile sabredip Allah'a dua et.

- Nas, Felak, ihlas,Ayetel Kürsi ve Fatiha oku bol bol. Unutma Fatiha çok güçlüdür.

- Allah'ın esmalarından birtane seç kendine ve onu zikret. Veya başka bir duayıda zikredebilirsin. Sana önereceğim çok güçlü bir zikir var. Sayısı veya adedinin önemi yok. Abdest al kıbleye dönüp otur ve şu zikri sabah akşam gücün ve canın ne kadar sabrediyorsa o kadar çek. Ve unutma bu zikir senin için çok işe yarayacaktır. Anlamını da yazacağım anlamını bilerek ve hissederek çek.

“Subhânallâhi ve'l-hâmdü lillâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhu ekber ve lâ hâvle ve lâ kuvvete illâ billâhi'l- aliyyi'l-azîm.”
“Allah eksik sıfatlardan münezzehtir. Hamd Allah'adır. Allah'tan başka ilah yoktur ve Allah en büyüktür."

Diyeceklerim bu kadar. Şüphem yoktur. Sabredip inanarak dediklerimi yapabilirsen işini gerçek manada kolaylaştıracaktır. Umarım hasta sen ve ayağına gelen doktorunda ben olmuşumdur.

~ Geçmiş olsun iyi günler ~

Eklemeyi unutmuşum. Kur'an'ı Kerim'i açıp hem kendin hemde eve dinletebilirsin. Etkisi büyüktür. Telefonundan veya televizyonundan açabilirsin. Dinlerken huzur bulmaya çalış. Hiç şüphem yok iyi gelecektir.

Ben de aynı şeyleri yaşadım, hem de defalarca. Havas ile yapılmış güçlü bir muska işe yarıyor aslında, ben de aynı durumdaydım çözülemez sanıyordum ama şimdilerde kurtulma aşamasındayım. Bazı hocalar var ki Havas ile alakası yok yazdığı korumalar Arapçaya benzemiyor kendileri bile okuyamaz. Havas konusunda uzman birisi çözebilir. Umutsuzluk yaşamamak gerekir.

Merhaba arkadaşlar,
Bu sene metafizik vb açıdan saldırı altındayım, birçok konu var rüyalar vs bunlarla kanıtlı tüm ailede mevcut birçok hocaya gidildi sonuç muska yazılıyor ama çözüm yok,
aileyi ve kendimi bu olaydan nasıl korurum? büyü mü musallat mı? hocaların birçoğu büyü dedi birçoğuda musallat birçoğu muska yazıp öteledi , rüyada bana kim yaptı vs gösteriliyor,

Önemli olay;
Herkes hergün hasta (aile) vücutta birşeyler çıkıyor vs,
Yorgunluk halsizlik kemik ağrıları, mide bulantısı vs, bagırsakta sorunlar kronik inflamasyon vs kistler vs, doktorlar kurşun döktür diyor

Bana yardımcı olabilirmisiniz?
öneriniz nedir ne yapmam lazım ehil hoca bulamadım
Bütün eşyalarınızı kontrol edin. Bazı eşyalardaki kimyasal maddeler, küfler, böcekler alerji ve uzun süreli zehirlenme vakalarına neden olabilir. Bu konuda eşyalarınızda, buna mutfak eşyaları dahil inceleme yapın. Toksikoloji testleri de yapılmalı. Bu durum paranormal vakadan çok uzun süre maruz kalınan zararlı bir maddenin etkilerine benziyor. Belki bir metal, belki başka bir şey. Evi değiştirdiyseniz eşyalardaki bir şey yapıyor bunu. Uzman doktora görünün tabii söylediğiniz gibi doktorlara değil.

• Beğendim
Tepkiler: Ori
Bütün eşyalarınızı kontrol edin. Bazı eşyalardaki kimyasal maddeler, küfler, böcekler alerji ve uzun süreli zehirlenme vakalarına neden olabilir. Bu konuda eşyalarınızda, buna mutfak eşyaları dahil inceleme yapın. Toksikoloji testleri de yapılmalı. Bu durum paranormal vakadan çok uzun süre maruz kalınan zararlı bir maddenin etkilerine benziyor. Belki bir metal, belki başka bir şey. Evi değiştirdiyseniz eşyalardaki bir şey yapıyor bunu. Uzman doktora görünün tabii söylediğiniz gibi doktorlara değil.
Doktorla tartışıldı konuşuldu
Dışlandı vs birçok şey yapıldı hatta artık umursamıyor bile baya şikayetim var vs kandırıyorsun bizleri deniyor

Ben de aynı şeyleri yaşadım, hem de defalarca. Havas ile yapılmış güçlü bir muska işe yarıyor aslında, ben de aynı durumdaydım çözülemez sanıyordum ama şimdilerde kurtulma aşamasındayım. Bazı hocalar var ki Havas ile alakası yok yazdığı korumalar Arapçaya benzemiyor kendileri bile okuyamaz. Havas konusunda uzman birisi çözebilir. Umutsuzluk yaşamamak gerekir.
Çok muska yazıldı sonuç alamadım muhtemelen hocala iyi değil

Bu muskayi nerden tahsis edebiliriz bana ulaşabilirmisiniz

Bazen doktorların yeterlilikleri zayıf olabilir ya da bazı doktorlar bazı toksik durumları göremeyebilir. Ya da bazı alanlarda çok sayıda toksik madde olabileceği için atanabilir. Örneğin alerjik belirtiler ile gittiğinizde yapılan alerji testleri tüm etkenleri kapsamaz. Alerjik astım için gittiğinizde doktor sizin de takip etmenizi söyler alerji yapan maddeyi tespit etmek için. Evet bazen paranormal olması daha kolay ve cezbedici gelir ancak ne yazık ki her şey paranormal değil. Yediğimiz içtiğimiz her şey toksik bu dönemde. Evlerimizde o kadar fazla zehirli madde var mı tahmin edemezsiniz. Tabii ki uzman kişilere bakım yaptırabilirsiniz ama bazen bilimsel çözümler doktorlarda değil bizdedir. Evde çamaşır kurutmak bile yatağa düşürür bazen. Ya da yiyeceklere tavadan tencereden bulaşan ağır metal. Her zaman aynı yerden alınan ama içine toksik madde bulaşan salça. Bunları doktorların her zaman tespit etmesi mümkün değil. Onlar verilerle hareket eder. Veriler tespit için yetmez. Sağlığımız bizim elimizde.
Doktorla tartışıldı konuşuldu
Dışlandı vs birçok şey yapıldı hatta artık umursamıyor bile baya şikayetim var vs kandırıyorsun bizleri deniyor

Bazen doktorların yeterlilikleri zayıf olabilir ya da bazı doktorlar bazı toksik durumları göremeyebilir. Ya da bazı alanlarda çok sayıda toksik madde olabileceği için atanabilir. Örneğin alerjik belirtiler ile gittiğinizde yapılan alerji testleri tüm etkenleri kapsamaz. Alerjik astım için gittiğinizde doktor sizin de takip etmenizi söyler alerji yapan maddeyi tespit etmek için. Evet bazen paranormal olması daha kolay ve cezbedici gelir ancak ne yazık ki her şey paranormal değil. Yediğimiz içtiğimiz her şey toksik bu dönemde. Evlerimizde o kadar fazla zehirli madde var mı tahmin edemezsiniz. Tabii ki uzman kişilere bakım yaptırabilirsiniz ama bazen bilimsel çözümler doktorlarda değil bizdedir. Evde çamaşır kurutmak bile yatağa düşürür bazen. Ya da yiyeceklere tavadan tencereden bulaşan ağır metal. Her zaman aynı yerden alınan ama içine toksik madde bulaşan salça. Bunları doktorların her zaman tespit etmesi mümkün değil. Onlar verilerle hareket eder. Veriler tespit için yetmez. Sağlığımız bizim elimizde.
Anladım
Doktorlar tüm testleri yaptı sonuç alamadım
Denemelik ilaç başlandı hatta

Geri