Hoca hoca gezdiğim bir dönem vardı çocukluğumda. Paranormal aktivitelerim öyle bir artmıştı ki kendimi artık topluma iyice madara edecek kadar saçmalamaya başlamıştım. Beni iyi eden bir hocaya denk gelene kadar en az 10 tane hocayı zengin ettik. Bir kısmını evimize bile aldık. Denize düşen yılana sarılır işte. Bazı hocaların korkunç karanlık yüzlerini hala hatırlıyorum hayal meyal. Nurlarını tüketmiş, ruhları şeytanlar tarafından yutulmuş falcı kadınlar bile girdi evimize. Sırf birilerinden referans aldık diye başvurduğumuz bir sürü insanla tanıştık. Her biri de durumu farklı farklı şekillerde izah ettiler. Bir tanesi çarpılmış dedi, biri büyü yapılmış vakti geldiği için artık uğraşıyorlar dedi, biri anneme büyü yapılmış onla uğraşmak niyetiyle kasten benle uğraşıyorlar dedi, ben üzülünce annem delirsin diye, hatta bir tanesi üstüne basmışsın canı yanmış alırım ben onu bir seansta bile dedi.
Sonuç olarak bu piyasanın ne kadar manipülasyona açık olduğunu ben daha ilkokul 5'te görmeye başladım.
En son annem çaresizlikten hüngür hüngür ağlamaya başladı, ben de kafamı artık duvarlara vurmaya başladım da o çaresizlikte çok sevdiğimiz bir yakınımızın çıkageldi de, bize bir hocayı zorla getirmesi dolayısı ile biraz toparladık. Hoca para da istemedi. Zaten verecek paramız kalmamıştı. SAdaka verin dedi, paranızın bereketi kaçmış dedi. Gitti. Demek ki iyi olacak hastanın doktor ayağına geliyormuş.
Buradan şu sonuca varıyorum. Başa gelen çekilir. Çekilmeli. Dayanacak gücün kalmayana kadar dayanmak en iyisidir. Hala dayanacak gücün varken çare ararsan sorunu daha da büyütecek, karmaşık hale getirecek olan olayları çekebilirsin. Senden derin derin deneyimlemen isteniyor olabilir, ibret alman isteniyor olabilir, ilme evrilecek olan enelyakin deneyimleri labaratuarda (kendi üstünde) pekiştirmen isteniyor olabilir. Ta ki dayanacak gücün kalmayana kadar. Kurtuluş genellikle sen uçurumun eşiğine gelmeden gelmiyor. Uçurumun eşiğindeyken de içinde bazı şeyler seni terketmeye başlıyor. Bu bir çeşit parazit enerji detoksu gibi düşünülebilir. GErçek bir göz yaşı bedendeki yüzlerce cini naylon gibi eritiyor olabilir.
Çok çok haklısınız piyasada hocaların aslında bir iş bilmediği gerçek hocalara ulaşamadığımız bir yerdeyiz şuan arıyorum ediyorum yok zamanı var herhalde ama bende fiziksel sıkıntılarda baş gösterdi bu olay saglık sorunlarını çıkarttı bende