Tanrınıneli
Kayıtlı Üye
Merhaba dostlar yazı biraz uzun olabilir ama gerçekten iyi durumda değilim bu yüzden buraya konu açtım. Öncelikle bundan 8-9 yıl önce her şey başladı, kendimi iyi hissetmiyordum sürekli aile üyeleriyle kavga ediyordum bunun sebebi neydi sorun kimdeydi inanın halen çözebilmiş değilim daha sonra ilaçlar terapi beraber götürdüm fakat ilaçlar beni daha kötü yapınca bıraktım, belli bir süredir kötü durumda sayılmam ama pek iyi olduğumu da söyleyemem, bir ara youtube yorumlarda biri bunun şifası bende demişti isim soyisim anne baba adı istemişti benden ben de saf gibi vermiştim acaba bunun bir etkisi oldu mu bende onu hep merak ediyorum. Bir de bundan 1 yıl önce bir arkadaşımın tavsiyesiyle bir büyücü-hocayla tanıştım kendisinin halen dolandırıcı mı gerçek bir hoca olduğunu anlayamadım fakat onun hakkında duyduklarım gerçekten inanılmaz şeylerdi. Neyse yanına gittim varlıklarla konuştuğunu anneme büyü yapıldığını keçi kesilmesi gerektiğini söyledi yaptık, sonra bana 4 tane kağıt (ekte gösterdim) verdi bunları hergün içeceğin suyun içine batır dedi 4gün için, ne olduğunu bilmediğim bir bitki verdi bunu suda kaynat ve duş alacağın suya dök dedi bunu da 3-4 gün yap demişti, ardından tüm bunları yapınca yanına gittim bu sefer bacaklarına zeytinyağın sür dedi önce daha sonra eline makas aldı arapça bir şeyler konuşmaya başladı bir süre böyle devam etti sonra makası bana verdi ardından ayağa jiletle çok küçük bir kesik attı bacakları ovdu ve bitti fakat bana bazı okuyacağım şeyler vereceğini söyledi o zamanlar da sürekli dolu olduğum için okuyamadım ve olay böyle bitti. Bu arada bu hocaya kronik uykusuzluk problemi için gitmiştim, 6 şubat depremini yaşayınca kayıp da oldu çünkü bir süre kendime gelemedim lakin bunun öncesi de olduğu için artık en son çare olarak hocaya gördündüm. Tüm bunların ardından hiçbir şey düzelmedi üstelik deprem sonrası geriye konuşabileceğim aile üyesi kalmadı 8-9 yıldır üstümde büyü var gibi hissediyorum bir şeyler ters gidiyor çünkü bunu anlayabiliyorum, her neyse sitede bakım yapabilecek yapan biri var mıdır acaba, şimdiden teşekkür ediyorum.