Tesekkurler cevabiniz icinNeye direnirseniz o olur
Akista kalin
Hic kavusamama ihtimalini bile hayal edin canlandirin kabullenin, kendiliginden cozulecektir hersey
Sevgiliye degil sevgiye odaklanin
Sevgiler
MuslumanimMüslüman, Hristiyan, Yahudi, Sih, Budist, Hindu, Ateist Deist, Panteist... Hangi dine mensupsunuz? Ona göre biliyorsak cevap yazalım(!)
Birde mevzuya nasıl bir giriş yaptınız nasıl çıktınız bayagı aceleniz fazla gibi mi, direk giriş yapmışsınızhadi inşallah sonumuz hayrola
![]()
Muslumanim
Acelem yok uzun uzun yazilacak bir durum degil sonucta hersey ortada.
Gercekten minnettarimElhamdülillah bende müslümanım. Size baştan bir sır vereyim onu yapın ve kimle evleneceğinizi (Allah ın izniyle) öğrenirseniz belki bu beladan da kurtulursunuz. Bela dediğime alınmayın çünkü içinde bulunduğunuz durum müslümana bela. Tevekkül lazım. Her istediginizin hayır mı şer mi oldugunu bilip bilmeden niye bu ısrar? En azından kabulünüzü kolaylaştırması için söyleyeceğim şeyi yapın. En başta niyetinizi getirin ileride evleneceğiniz kişiyi görmeyi de isteyebilirsiniz başka bir şeyi de bir besmele çekin ve 1000 Kevser suresini okuyun. Farklı günlerde de çekilip 1000 e tamamlanabilir ama başladığınızda dünya kelamı konuşmayın, huşu ile doğru telaffuzla yapın. Siz dogru yaptıktan sonra biiznillah istediginizi görürsünüz.
Allah kalbinize bir sekine indirsin ne diyeyim...
Ben ancak bu şekilde yardımcı olabilirim. ?
Müslüman, Hristiyan, Yahudi, Sih, Budist, Hindu, Ateist Deist, Panteist... Hangi dine mensupsunuz? Ona göre biliyorsak cevap yazalım(!)
Birde mevzuya nasıl bir giriş yaptınız nasıl çıktınız bayagı aceleniz fazla gibi mi, direk giriş yapmışsınızhadi inşallah sonumuz hayrola
![]()
Askimdan olmek uzereyim ne yaparsam yapayim bir araya gelemiyoruz bildiginiz dualar yardimci calismalar varsa lutfen bana yardimci olun
Gönderme değil çok büyük bir incelik olarak görüyorum.Müslüman, Hristiyan, Yahudi, Sih, Budist, Hindu, Ateist Deist, Panteist... Hangi dine mensupsunuz? Ona göre biliyorsak cevap yazalım(!)
![]()
Kara sevda eskiden hastalık olarak görülürmüş ilginç bir şekilde.Askimdan olmek uzereyim ne yaparsam yapayim bir araya gelemiyoruz bildiginiz dualar yardimci calismalar varsa lutfen bana yardimci olun
Cok sagolun??Gönderme değil çok büyük bir incelik olarak görüyorum.
Uygulamaları yapacak kişinin inancı ve kırmadan yanıt vermek her gün aradığımız bir bakış açısı.
Kara sevda eskiden hastalık olarak görülürmüş ilginç bir şekilde.
İslami uygulamalara uzağım o yüzden dua değil forumda da bulabileceğiniz öz enerjiyle yapılabilecek telapati uygulamalarını araştırmanızı öneririm. Bu sayede kişinin aklında kalıcı yer edinilmesi ve iletişim kurulması konusunda baskı oluşturulması mümkün olabilir.
Aşık olunan kişiyi sürekli düşünmek de sanılanın aksine ters etki yaratabiliyor. Bir enerji kitlenmesi söz konusu oluyor ve duygular daha da saplantılı hale gelebiliyor.
Enerjiyi serbest bırakmak gerek. Bunun için hedef şahsı beyinden uzaklaştırmak önemli.