canmert196
Kayıtlı Üye
Orasını doğru bildin hayvanları deli gibi severim şimdi muhabbet kuşlarım yumurtlayacak diye çok mutluyum..Ama diğer konu için Bakalım ileriye bakalım her zaman ileriye bakalım.Bilmem belki sizde karanlık olursunuz her şey ileriye bağlıVe Kişiye bağlı
![]()
Ben Karanlığı çok seviyorum ve istiyorum ama Hayvanları da çok severim..Ben 4-5 tane Kanallık yapan kişiyle konuştum.Bana İndigolardan olduğumu dedi İndigolar Karanlığı da Işığı da sevebilir dedi.Eğer birinde ilerleseler bu yolda dünyanın lideri olabilicek vasıftalar dedi.
Kanallık yapan kişi enerjimin çok değişik olduğunu söyledi hem negatif hem de pozitiflik var dedi ama negatiflik daha çok dedi
benim bu vakitten sonra karanlik olma ihtimalimi az goruyorum lanet ve kotuluk icin olan yetilerimi cok kullandim musluman olup kara uygulamalar yapiyordum buyu oluyor ama farkli bir turu bana ozel inen seylerdi sonra pisman oldum ve kendi istegim dogrultusunda kullanma yetimi korelltim simdi cok uzun ve zorlu calismalarla istersem elde edebilirim heralde sinirlendigimde kendimi kontrol etmeyi ogrendim artik takmiyorum