karabiber?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan destina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

destina

Kayıtlı Üye
arkadaşlar bunu bi arkadaşımdan duydum ama detaya girmedi 7 karabibere ihlas okunup yakılıyomuş sevdiğin seni arıyormuş barışmak için bunun aslı var mı varsa gerçeği nedir biliyor musunuz?

Ben karabiberli büyülerin birkaç varyasyonunu biliyorum canım ama artık o kadar çok yaygın ki herkes kendi kafasına göre bir büyü oluşturmuş kestirmek zor...

arkadaşlar bunu bi arkadaşımdan duydum ama detaya girmedi 7 karabibere ihlas okunup yakılıyomuş sevdiğin seni arıyormuş barışmak için bunun aslı var mı varsa gerçeği nedir biliyor musunuz?

ben bu versiyonunu duymadım, ihlas okunup yakılıyorsa ben şahsen asla yapmayı tercih etmezdim. Ben 21 tane karabibere okunanı biliyorum, site içinde tarifi var. Ben denedim ve geçici süre ile de olsa olumlu sonuç almıştım.

Karabiber benim ilk büyümdü! O zamanlar gençliğimin baharında 16 yaşında idim heyt be ama siz dediğimi yapın yaptığımı yapmayın tabi :D Laf aramızda var olanı ateşlendiriyor bee..

banada yapmam için bi hoca vermişti 14 adet karabiberi 7 gün ikişer tane yak demişti yaptım ama bişeyy olmadı

biraz daha değişik canım benim yaptığım 40 taneyle yapılıyor içinde başka şeylerde var isimleri yazman gerekiyor kağıda o kağıdı da yakıyorsun tam anlatmayayım burdakilerden biraz farklı daha az masum ;)

karabiber büyüsünün aslı sitede var arkadaşlar...kafanıza göre yapmanızı yanlış buluyorumm...

41 karabıbere bır elham bı ıhlas okuyorsun hepsını bırdn atese atıyorsn.yedı gece tekrar edıyorsun bıbeler yanarken falan kısı d benm askımdan öle yansın dıorsun :D ama hıc ıse yaradıgını duymadımm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri