Bir suredir karabasan durumu yasiyorum. Ancak birkac deneyeyimim beni cok bunaltti.. Bundan onceki karabasan olayinda sag tarafima yatmama ragmen asiri bir yuk altinda kalmisim gibi hissettim ama nefes alip verme sesi de duyuyordum. Okudukca abandi okudukca agirlik artti. Hatta okuduklarim yetmiyor gibiydi.Bir noktadan sonra tum gucumle uyanmaya caliyordum ki kalkmaya calisip cirpinirken ipince bilekli bir el tuttum. El kucucuktu ama berbat hissettim, anlatamam.Herhangi bir varlik gormedim sadece eli bileginden kavramamla cekmem bir oldu. Zaten hizlica dogruldum ve hicbir sey gormedim. Bundan sonra da bir sure hicbir sey olmadi ta ki bu sabaha dek, bu sabah yine bir agirlik hissettim tam agirligini verecekken basladim okumaya. Okurken cok ince bir ses duyar gibi oldum hani sincap gibi fare gibi ya da kedi kusu gorur de yakalamak icin vikvik eder ya onun gibi. O esnada hizlica dogrulabildim. Bilgisi olan arkadaslar bu gibi bir durum icin neler yapiyorlar acaba. Ben de uyku felci oldugunu dusundukce olayin bu kadar somutlasmasi hic hosuma gitmiyor. Hele o tuttugum bilegi hic unutamiyorum.