RoyalArch
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ben Expendables.Kendi deneyimlerime dayanarak karabasan olayını sizlerle paylaşmak istiyorum.Bilindiği gibi bir çok kişi uyku esnasında uyanıp; kıpırdayamama,nefessiz kalma,kalbin hızlı şekilde çarpması vb. sorunlar yaşar ve çoğu kez bu durumda halusinasyon olarak adlandırılan bilinçaltında sakladığı objeleri görür veya sesler duyar. Bu durum benim deneyimlerimce astral projeksiyona geçiş evresidir. Bildiğimiz gibi bizim bir fiziki birde eterik yani enerji (astral) bedenimiz bulunur.Fiziki bedenin görevi fiziki dünyada ki yaşamamızı sürdürmek için bir araç , eterik bedenimiz ise bu bedene destek sağlamak ve manevi enerjimize destek olmak için yardımcı bir yapıdır. Astral projeksiyon evrelerinde insan fiziki bedeninden eterik bedenine geçiş yaparken çeşitli sesler duyma,hareketsizlik,nefes darlığı ve kalp (çakra) hızlanması gibi durumlar yaşanır. Bunun en net örneğini gece ani uyanmalardan açıklayabilirim.Her uykuya daldığımızda astral bedenimiz enerjisini yenilemek için fiziki bedenden çıkışını gerçekleştirir. Gece ani uyanmalar da yani beyin ve beden dışı bilinç uyanmalarında beynimiz bizim hala uykuda olduğumuzu düşünür fakat bilinç uyanmıştır.Bu durum gerçekleştiği zaman beynimiz hala uyuduğumuzu varsayıp astral bedeni vücuda çağırma işlemini gerçekleştirmez. Beden ihtiyacı olan enerjiyi sağlayamadığı için kıpırdayamaz,nefes darlığı yaşar ve beynin rüya olarak gönderdiği bilinçaltı yansımalarını uyanık bilinçle (çoğu kez halusinasyon) olarak görür ve bu durumu karabasan olarak adlandırır.
Bu yazıda paylaştıklarım tamamen kendi yaşadığım ve şahsi görüşümdür hiç bir doğruluk,kesinlik gibi küstahça iddialarda bulunmuyorum.
Teşekkür ederim...
Expendables
Bu yazıda paylaştıklarım tamamen kendi yaşadığım ve şahsi görüşümdür hiç bir doğruluk,kesinlik gibi küstahça iddialarda bulunmuyorum.
Teşekkür ederim...
Expendables