@Y$e
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.Uzun zamandır siteye girmiyordum çünkü okul ve dershane beni gereğinden fazla yoruyordu.Yine bir takım sorunlarım var ve yanıtlarını merak ediyorum.Geçen hafta Kibrit Cini çağırmıştık ve her şey yolunda gidiyordu bir takım sorularıma cevap bulmuş olmanın rahatlığı vardı üzerimde ancak bu hafta sonu yine çağırdık.Kibritleri tam yakmamız gerekirdi ama kuzenim alaya aldı ve kibritleri biraz yakıp aşağıya attı ve çağırdığımız günün akşamından beri her gece gözlerimi açtığımı düşünüyorum ama gözlerim kapalı rüya görüyorum.Rüyamda tavandan sarkmışım ve kahkahalar atıyorum kalkmaya çalışıyorum ama olmuyor kendi kendime vuruyorum sonra benden yüzlerce oluyor ve yatağımı sallamaya başlıyorlar(benim yatağımda çağırmıştık.) En sonunda nefesim kesiliyor ve kendime geliyorum aslında bunları hatırlamıyordum dün yatağımın kenarına geçince her şey kafama doldu.Dün kuzenimle beraber uyudum ki sırt üstü dönmeyeyim sıkışık uyuduğumuz için diye düşündüm ama maalesef yine sırt üstü döndüm nefesim kesilirken kuzenim beni çevirdi şuan tüm kaslarım ağrıyor ve uyumaktan korkuyorum.Yine bu olayı hatırlamıyordum ama kuzenim beni çevirdiğini söyleyince hatırladım.Sizce bundan kurtulmam için ne yapmam gerekir.Şimdiden teşekkür ederim...