motherlode
Kayıtlı Üye
Hayatımda ilk defa oldu gece 01:50 sıralarında yaşadım hala uyanığım. Saat 00:00 da girdim yatağıma ama son derece rahatsız ediliyordum durmadan sağa sola dönüyordum en sonunda birden çok yüksek bir ses geldi gelen ses "Muhammedi rahat bırak" sesiydi sonra çok şiddetli kulak çınlaması oldu arkadaşımın yüzünü 1 saniyeliğine gördüm hemen aklıma cin olacağı geldi sonra siyah bir duman geldi ama o siyah dumanın yüzünü gördüm sonra vücudum felç kesildi hemen bağırarak dua okumaya çalıştım okurken Allah'ü Ekber diyordum vücudum felçti ama sağ kolumu oynatarak elimi yumruk yaptım karabasanı itmeye çalışıyordum sonra içerden babamın sesi geldi ve gitti.Ayak ve bacaklarımın arasında duruyordu küçük bir şeydi.
Şimdi sorum olacak, internette okuduğum kadarı ile herkesin vücudu felç kesilirken ben sağ kolumu oynattım elimi yumruk yaptım sağ kolumda çok fazla güç hissettim ve karabasanı itmeye başladım.Ve uykusu çok derin olan babamın uykusu (yanında davul çalsanız duymaz) benim bağırmama uyandı.Ettiğim dua ve Allah'ı zikretmem ile mi alakası var?
Şimdi sorum olacak, internette okuduğum kadarı ile herkesin vücudu felç kesilirken ben sağ kolumu oynattım elimi yumruk yaptım sağ kolumda çok fazla güç hissettim ve karabasanı itmeye başladım.Ve uykusu çok derin olan babamın uykusu (yanında davul çalsanız duymaz) benim bağırmama uyandı.Ettiğim dua ve Allah'ı zikretmem ile mi alakası var?