bu soruya cevap vermiyoruz. gizlimabet üyelerin birbirleri ile konuştuğu bir platform. başkasını önermek yasak. zira önerilen kişinin güvenirliliğini test etme şansımız yok. o yüzden bir daha bu soruyu sormayınız.yapılabilir mi bilmiyorum da bana da böyle büyü yapacak birisi lazım
saçı kıyafeti filan var ama büyü yapacak birisi yok bunu yapabilecek kimseyi nereden bulabilirim?
Boș ver giden gitmiştir.dönsede yine gider.bu soruya cevap vermiyoruz. gizlimabet üyelerin birbirleri ile konuştuğu bir platform. başkasını önermek yasak. zira önerilen kişinin güvenirliliğini test etme şansımız yok. o yüzden bir daha bu soruyu sormayınız.
Bu site uygulama öğrenmek için değil mi? Giden gitmiştir laflarını bizde biliyoruz. Akıl vermeyi bırakın artık. İsteyen istediğine işlem yaptırırBoș ver giden gitmiştir.dönsede yine gider.
metafizik yeteneklerinizi kullanarak doğrulama yapamıyor musunuz ?bu soruya cevap vermiyoruz. gizlimabet üyelerin birbirleri ile konuştuğu bir platform. başkasını önermek yasak. zira önerilen kişinin güvenirliliğini test etme şansımız yok. o yüzden bir daha bu soruyu sormayınız.
Neden buna alan açayım? Zaman, insan ve enerjiler her seferinde değişir. Her seferinde yeniden kontrol için neden alan açmalı ve zaman ayırmalıyım?metafizik yeteneklerinizi kullanarak doğrulama yapamıyor musunuz ?
bu site ne için ben daha anlayamadımBu site uygulama öğrenmek için değil mi? Giden gitmiştir laflarını bizde biliyoruz. Akıl vermeyi bırakın artık. İsteyen istediğine işlem yaptırır
Başka birisinin ismini vermek yasak çünkü dolandırıcı çıkabilir. Daha da kötü de çıkabilir. Sizi kullanabilir. Büyü yapma konusunda yardım isterseniz cevap alırsınız.bu site ne için ben daha anlayamadım
büyü yapma veya yaptırma konusunda yardım istersin cevap kimse kimseye bişi diyemez
birini sorarsın isim vermek yasak
nasıl birbirimize yardımcı olacağız nasıl büyü için yardım alacağım birilerinden ben anlamadım
Önceden kurallar böyle katı değildi. Zamanla oldu. Çünkü böyle olması gerekti. Anlatabiliyor muyum? Şikayet ettiğiniz her konu herkesin iyiliği için anlayacağınız.bu site ne için ben daha anlayamadım
büyü yapma veya yaptırma konusunda yardım istersin cevap kimse kimseye bişi diyemez
birini sorarsın isim vermek yasak
nasıl birbirimize yardımcı olacağız nasıl büyü için yardım alacağım birilerinden ben anlamadım
Yapılabilir ancak kan ile yapılan işlemler genel olarak daha tehlikeli olabilir kan metafiziki anlamda bir akit ve sözleşmesel bir şey olduğu için daha tehlikeli, riskli olabilir ama en hızlı etkiyi verenler de genelde kanla yapılan işlemlerdir.Merhaba arkadaşlar mesela birinin bir yeri kanadı diyelim. Evet biraz iğrenç ama o kişinin peçetesini aldınız. Ondan bir aşk işlemi yapılabilir mi ?