"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kalp Sıkıştırmak İçin Yaptığım Uygulama ve Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HELYUSA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kendine hakim olmak da zor iş anlaşılan :)

Öyle bir girdinizki konuya kendimi alamadım bir büyü beni çekti suçsuzum sn Angel8 :smash: Doğanın kanunları uyarınca kendine hakim olmak elzemdir. Tüm wiccalar böyle katımı filmlerdeki cadılar gibi süpürgeleriniz felan varmı ? modern cadılarmısınız ?

Öyle bir girdinizki konuya kendimi alamadım bir büyü beni çekti suçsuzum sn Angel8 :smash: Doğanın kanunları uyarınca kendine hakim olmak elzemdir. Tüm wiccalar böyle katımı filmlerdeki cadılar gibi süpürgeleriniz felan varmı ? modern cadılarmısınız ?

hayır tabii ki de.Eğer içinde yoksa hiçbir katı kural seni bağlayamaz.Senin de bildiğin gibi herkes kendi kararlarını almak da özgürdür.Dolayısıyla sonuçlarına katlanmakta da.

Yani hayır,wicca da enerjisini kötüye kullananlar var.Ancak içimiz rahat.
Çünkü bize göre ne yaparsan yap sana katlanarak geri döner :) tatlım :)

3'e 1 mantığı yani oda güzel tek tip sevmiyorum ben çeşit iyidir. :ban:

Kesinlikle size katılıyorum.
Şunu da belirtmek isterim: doğa,kendi ruhunuz ve bilinciniz her zaman sizinledir.Tabii siz kendinizdeyseniz:)

Ancak ,diğer sayfalara yeterince baktıysan görmüşsündür, diğer varlıklardan yardım almak veya enerji çekmeye çalışmak....onlar her zaman sizinle değildir

Sevgili üyelerimiz,
Bu forumda üyeler olsun, yönetim olsun birbirlerine belirli kurallar dahilinde hitap ederler. Tatlım, kardeşim vs şeklindeki hitap tarzlarını onaylamıyoruz. Birbirinizi tanıyor da olabilirsiniz, ancak forumda birbirinize hatip ederken lütfen tarzınıza dikkat ediniz, kurallarımıza uyunuz.
İyi forumlar...

Kesinlikle size katılıyorum.
Şunu da belirtmek isterim: doğa,kendi ruhunuz ve bilinciniz her zaman sizinledir.Tabii siz kendinizdeyseniz:)

Ancak ,diğer sayfalara yeterince baktıysan görmüşsündür, diğer varlıklardan yardım almak veya enerji çekmeye çalışmak....onlar her zaman sizinle değildir

Benimlemisiniz Sn. Angel8 gidelim buralardan cadılar diyarına süpürgem yok ama 98 mercedesim var 2011 yakında .. :driving:

Ruh,Bilinç bunlar tabi güzel şeyler doğa bizimle yaşasın yeşil ay :Angel_anim:

Benimlemisiniz Sn. Angel8 gidelim buralardan cadılar diyarına süpürgem yok ama 98 mercedesim var 2011 yakında .. :driving:

Ruh,Bilinç bunlar tabi güzel şeyler doğa bizimle yaşasın yeşil ay :Angel_anim:

Sayın HELYUSA,
Forum kurallarını biliyorsunuz.Lütfen polemik yaratacak ifadeler kullanmayınız. Konuları ikili sohbete ya da tartışmaya dökmeyiniz.

İyi forumlar

vaaov müthiş birşey!hak edene hakkını vermeli:)
ama o görevli dediğiniz şey sizi sonra rahatsız etti mi?

bu uygulamayı yazarmısın lütfen???

Bende hak edene yapılması taraftarıyım. Bende yapmak istiyorum ama nezaman bir uygulamaya başlayacak olsam bir aksilik çıkıyor, olmuyor.!.

Bende kötüleri kötülükleriyle başbaşa bırakmak en büyük kötülüktür:)Başka kötü uygulamalara hiçgerek yok..

Sn Helyusa, yazdıklarınızı okuyunca içim rahatladı, işe yaradığını öğrenmem çok iyi oldu.Deneyimizi paylaştığınız için teşekkürler...

Adınıza sevindim amacınıza ulaştığınız için.

Şahsi fikrim Ne ekersek bu hayatta mutlaka onu biçeriz. kötülükse kötülük iyilikse iyilik. ama bugün ama yarın ama öbür gün karşımıza elbet katı olarak çıkacaktır. her ne olursa olsun insana kötülük art niyet sağlıyacak uygulamaları tasvip etmemişimdir.
Bence uygulama yapmak isteyen birdaha düşünsün derim.

inan arkadasım sanki beni anlattın şuan okadar kötü durumdayım kelimeler yetersiz kalıyor. kötü bir insan olmadım ama canım çok yandı. lütfen okumanı paylaşırmısın, acı çekiyorum.

bu kadarına gerek yokki ben kendim düşünerek buldugum bır yöntem var onla yapıyorum daha hızlı sonuc alıyorum ve hıc acı cekmıyorum:)

Geri