"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kalp romatizmam için allah rizasi için yardim edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

carsamba

Kayıtlı Üye
Arkadaslar 1 aydir depresyondayim çok kötü haldeyim ne yiyorum ne içiyorum. Küçükken geçirdiğim badmecik iltihabindan dolayi romatizma kalbime ve kalp kapaklarima yerleşmiş. şuan 2 derece . çok ağri çekiyorum. Heran ölcekmişim gibi. Ve çareside yokk. En son çare ameliyat. şuan orta dereceli. Allah rizasi için bana yardim edin benim için dua edin nolur. Yasin okuyorum ayetel kürsi esmahül hüsna salavat. Allah rizasi için sizinde nefesiniz olsun dualarimda iyileşmek istiyorum bu yaşimda hayattan koptum korkuyorum heran kalbime bişe olcak diye nolur eksik etmeyin dualarinizi. Ben ---------- kizi ---------. Allah bütün hastalara şifa versin

Moderatör notu: Kişinin kendi ismini paylaşması yasaktır. Site kurallarımıza göre uygun olmayan kısımlar silinmiştir.
 
Allah sifa versin. Korkulara kapilip vesveseye dusmemeye calisinki negatifligi uzerinize cekmeyin. Unutmayin dusunce gucu ve niyet cok onemli. Her persembe sifa calismasina katilmaya calisin, tedavinizi aksatmayin, sukredilecek birseyler bulun hayatinizda, iyi iyiyi ceker. Allah yar ve yardimciniz olsun... Sevgi ve duayla...
 
Allah şifa versin .

Ya şafii esmasını kullanın ebced değeri kadar günlük okuyun hatta biraz daha yüksek okuyun ve niyetle başlayın , 21 gün sürekli okuyun . O süre içerisinde abdestli olun,hayvansal gıdalardan uzak durmaya çalışın, midenizi tıka basa doldurmayın ve tüm kalbinizle zikir çekin .

Eğer direk etkili bir şey istiyorsanız ya şafii esmasıyla hazırlanan vefkler var. Şifa için hazırlanan başka vefkler de var tabiki .


Allah yardımcınız olsun
 
Ya şifa ya şafii olarak zikri çekmeniz daha doğrudur.Geçmiş olsun size dua edeceğim,Allah şifa versin,sevgiler..
 
çok tesekkür ederim cok sagolun. persembe günü bende şifa calısmalarına katılmak istiyorum nolur dualar5ınızı eksik etmeyin
 
Evet her perşembe şifa çalışmaları var sizin için iyi olur.Katılmak için ne yapmanız gerektiğini bilmiyorsanız şifa çalışmaları bölümünden bakabilirsiniz.Ya da bana özelden mesaj atın yardım ediyim ne yapmanız gerektiği için.
 
Perbemse gunu duzenlenen sifa calismasini isminizi yazdiriniz.Dilberhala ozel mesaj yolu ile.Allah sifa versin umarim en kisa surede atlatirsiniz.
 
Sevgili Carsamba,
önce Allah´tan size sifa diliyorum.
Yasadiklarinizi az cok anlayabiliyorum, benim expartnerimde 14 yildir romatizma hastasi (RA)sizinki gibi degil onunkisi daha cok kemik eklemlerinde.

Arastirirsaniz görürsünzki romatizmanin onlarca cesidi var ve son 10 yila yakin süredir yeni ilaclar gelistirildi.
Size expartnerim tarfindan kullanilinan ilaclari belirtmek isterim mesela: Anakinra, Humira, Methotrexat ve sürekli Kortison.

Bu ilaclar hastaligi sadece yavaslatiyor tabiki cözüm degil. Bu ilaclari bir Doktor tarafindan size verilmesi gerektgini belirtmek isterim.

Enerji ve sifa calismasi olarak Reiki´ye benzer Hindistan´da uygulanan sifa calismasi yapildi ve az cok agrilar azaldi.

Sitedeki bir cok arkadasin dedigi gibi her Persembe yapilan sifa calismalarina sürekli katilmanizi tavsiye ederim.

Siz 24 saat bu hastalikla yasmak durumunda oldugunuz icin size tavsiyem kendinizi sevgili URUMHAMATAHAYİL´dan Kundalini Reiki´ye uyumlatmaniz.
Böylelikle kendi kendinize gerektiginde Persembe günün disinda sifa uygulayabilirsiniz.

Daha sonra Fusion Reki ile devam edebilirsiniz. Tikla

Sevgiyle...
 
allah sizden razı olsun. adımı yazdırmıstım hene yaazduırcam her persembe

bildiginizdua varmı arkadaslar cok kötüyüm
 
Sevgili carsamba öncelikle geçmiş olsun diyor, Kudreti Sonsuz Olan Allah'ımdan tez zamanda sizi şifalandırmasını diliyorum. Hz. Allah'ın Vehhab ve Şafi isimleriyle O'ndan yardım dileyin. Şafi ism-i şerifi Şifa veren, Vehhab ism-i şerifi de sağlık,mal, vs. her ne olursa olsun hibe eden, karşılıksız veren anlamındadır. Ya Allah, Ya Şafi, Ya Vehhab şeklinde zikredin diliniz döndüğünce, gücünüz yettiğince.
Yalnız size tavsiyem lütfen panik yapmayın. Kendinizi çaresiz hissetmeyin. Unutmayın, her ne gelirse Allah'tandır. İnanıyorum ki size derdi veren Allah, dermanını da verecektir. Bir taraftan tedavinize devam ederken bir taraftan şifa çalışmalarına katılıp, diğer taraftan da zikir ve dualarla Yüceler Yücesi Allah'tan yardım dileyin. Bu arada yaşadıklarınızdan da ders alın. Hakim olan Allah'ın hiçbir işi rasgele ya da sebepsiz değildir. İnanıyorum ki tüm yaşadıklarınız zamanı gelince size ya da sizin vesilenizle başka kardeşlerinize faydalı olacaktır.
Sevgi ve dua ile...
 
aktardan isveç şurubu alıp hergün yarım fincan iç aynı rahatsızlık kuzenimde vardı durumu kötüydü mucize gibi bişey bu şurup şiddetle tavsiye ederim her aktarda var sanırım internettende araştırabilirsin faydalarını ALLAH ŞİFA VERSİN
 
Tekrar geçmiş olsun
Her tarafa aynı konuyu açmanın anlamı yok, içinizden geldiği gibi dua edebilirsiniz. Ameliyat olup iyileşeceksiniz, o kadar. Ne korkunun ecele faydası var, ne de olacakları önleyebiliriz..
 
Her tarafa aynı konuyu açmanın anlamı yok, içinizden geldiği gibi dua edebilirsiniz. Ameliyat olup iyileşeceksiniz, o kadar. Ne korkunun ecele faydası var, ne de olacakları önleyebiliriz..
Yorum yok.
 
iyi günler arkadaslar. bende kalp rahatsızlıgı var ve heran carpıntım oluyo. sizlerden carpıntıya iyi gelen seyleri ögrenmek istiyorum. dua,saglıkla ilgili konular bitkiler ne varsa bildiginiz benle paylasırmısınız
 
Çarpıntı olduğunda kuvvetli öksür hemen geçiyor göreceksin. Bir de ilaçlarını kullan. Hatta bisiklet sürecek alan varsa bisiklet sür doğayla iç içeysen çarpıntı kalmaz kendimden biliyorum. Çarpıntım olduğunda kuvvetli öksürüyorum dışarı çıkıp temiz hava alıyorum nefes alıp içimde 5 sn tutuyorum sonra yavaş yavaş nefesimi veriyorum çarpıntım geçiyor. Çay kahve gibi içeceklerden kesinlikle uzak dur bir yudumu bile çarpıntıya sebep oluyor. Bol bol su iç. İlaçlarını kullan. Doktorun bol su içmen gerektiğini söylemiştir zaten. Her hastalığın şifası vücudumuzda var ama biz kullanmayı bilmiyoruz. Adamın biri kansermiş doktor adama kansersin demiş adam çok korkmuş doktor, "Amerika'dan özel olarak getirttiğimiz bir iğne var bu iğneyi yaptığımız kanser hastaları hemen 2. gün iyileştiler "demiş. Adam inanmış doktor şırınganın içine su doldurmuş ve damara enjekte etmiş . Hasta olan adam "oh çok iyi geldi gerçekten ne güzel ilaçmış bu!" demiş. Hızla iyileşmiş.


Artık ne anladıysan..

Dua istemişsin , çarpıntıya dua bulamadım şimdi ama Allah'a istediğin gibi dua et yeter.
 
bende kalp rahatsızlıgı var

Rabbim şifa ihsan eylesin.


ve heran carpıntım oluyo. sizlerden carpıntıya iyi gelen seyleri ögrenmek istiyorum

Kalp çarpıntısına neyin iyi gelmesini öğrenmek istiyorsanız Tıp'a başvurun

çünkü '' KALP '' hayatı organlarımızdan birisi Allah muhafaza buradaki yanlış söylenilen bir uygulama

size zarar verebilir.
 
İlaçlar,"bitkisel" haplar, steroid ,çok kahve içmek kalpte çarpıntı yapar. Bu dediklerim sadece dışarıdan gelen bir şey. Doğal bir rahatsızlığınız varsa doktora gidin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst