"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

kalp gozun acılsın

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan İnanc1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İnanc1

Banlı Kullanıcı
önce 5 vakit namaz kilmak gerekir her vakit farz namazinin ardindan 100 kere alimul ğaybi veşşehadeh okunursa kisa zaman içinde allahin izniyle kalp gözünüz açilir sizden ricam kendine güvenmeyenler bunu yapmasinlar çünkü herşeyi bilmek her zaman güzel olmaya bilir farzdan sonra dua yapilip namaza devam edilir

ALINTI

Bu duanın anlamı nedir? Bir kere kalp gözü açılınca, bu sürekli midir?Yoksa duayı okumayı kesince bitiyor mu?

Konuyu açarken biraz anlatırsanız iyi olur. Hüvalla Hüllezi (Lev Enzelna) mı yok sa sadece Alimül Ğaybi Veşşehadeh mi ? Konuyu okuyan kişiler açısından da anlatırsanız iyi olur...

Çok merak ediyorum.Buraya paylaşım yaptığınızda bu dualar için alıntı yazmak yeterli midir ? Bende dua yazarım altınada alıntı yazarım bu çok basit.Lütfen böyle konularda kaynak gösterin.Zaten arkadaş sitede değil ama diğer konu paylaşacak arkadaşlardan rica ediyorum ben bu tür şeyleri okuyacağım ama yanlış birşey yapmayalım.

Bu Duanın içindeki alimül ğaybi veşşehedeh adı ile zikir olunan şey "Amenerrasulü" ayeti galiba.

alimül gaybi veşşehadeh kuranda ve bazı dualarda çokça geçmektedir sadece amenerresülüde değil Ahidname i süleyman duasındada vardır ve etkilidir.

Geri