Anastasia Soare
Moderator
Kalp Gözüyle İlgili Çok Şey Araştırdım Buldum.Korkularımı Artık Yendim.Zikirler Olsun Dualar Olsun Çok Şey Budum.Kalp Gözümün Açılması İçin En Etkili Dua Yada Bir Zikir Daha Varmıdır ?
Neler Yaptınız Özel mesaj yada Burdan Yazabilrmisiniz.Kur an ı kerim her şeye şifadır değil mi ? O halde bolca Kur an okuyun ve Hz. Yakub gibi güzel bir sabırla Allah ' tan yardım dileyin .Ben imyaklaşık 2 yıl önce senin gibi bir hedefim vardı bayağı yol aldım hala daha o hedefim var ve bir ömür sürecek . Ben de kalp gözünü bir ölçüt koydum kendime. Ve o kadar çok şey denedim ki ve en faydalı olarak Kaf süresindeki ayeti suya üflüyordum ve onu içiyordum.Bu vesileyle bayaği bir ilerleme kaydettim .Mesela ampulün sesi elektronik cihazların sesi ... Gibi şeyler duymaya başladım daha uzakları görmeye basladim ama bana yetmedi.ben cin gormeliyim dedim. Ve en güzel bulduğum şey şu ana kadarki en etkili yöntem olarak gördüğüm şey ilk başta yazdıgımdı. Sabırla yardımı beklemek. İki rekat hacet namazı kıldım ve yattım fazla detay vermeyeceğim ama son bir kez de olsa bana soruldu bir şey sordu daha doğrusu hala cin görmek istiyor musun? Bu beklediğim şeydi.onca zaman sonra tabiki
dedim ama eğer müslüman ise yoksa hiç görmesem daha iyidir. Tamam o halde bu gece göreceksin dedi o ses tabi ben şükretmekten bihal oldum. Sonra o gece ve birkaç gece daha gördüm. Ve şu an çok fazla bir huzur var her şeyi Allah'tan diliyorum ve bunun mutluluğu bana yetiyor .size tavsiyem sadece rabbinizden dilemeniz .namaz ve sabırla tıpkı Allah'ın istediği gibi.