bu bir mason / illüminati ritüeli. peki bu piramit tersmiydi yoksa normalmi?
Sonra gölgeler görmekten şikayet ediyorsunuz Daryanakahve falıda baktığınıza göre davetlere gel gel yapıyorsunuz ? kimseye bu çok güzel kızmış / erkekmiş diyip musallat olan bir varlık görmedim bir kapı açmışsınız buda sebeplerinden hoş kahve falınada inanmam :beta1:
Pek tecrübem bilgim yoktur ama altıncı hislerime güveniyorum; tehlike kokuları seziyorum.
Çok önemli bir statüsü yoksa masonlar davet yollamazlar üyeleri tavsiye üzerine kabul ederler ve kimseyide daveti kabul etmediği için öldürmezler. Öldürdükleri kişiler yeminlerine ve gizemlerine ihanet edenler yada büyük tehtit olarak gördükleri kişilerdir. Öyle onu öldüreyim bunu öldüreyim yapmıyorlar yani ..
Piramit düzdü ve göz ortadaydı üstte değildi bu arada ıllumanuti örgütünün varlığından haberim var şeytana hizmet eden bir topluluk lady gaga mariah carey bush obama vs daha ünlü bir çok kişi sitede var zaten gerekli açıklama bir iddaları var 123 gün sonra dünyayı ele geçircekiş puhahhahaD:smash::sifone::sifone:
sanırım bu örgütle çok ilgilendiğim için çıktı öle bi piramitşunuda ekliyim bu örgütten nefret ediyorum bU ARADA BU ÖRGÜT MASONLAıRLA İLİŞKİSİ KESİLMİŞTİR bilip bilmeden konuşmayın
![]()
öncelikle söyleyeyim ben ne çok zenginginim çoğunu geçtim zengin bile değilimne de ünlüyüm bahsettiğiniz masonların Türkiye deki şahıslarıyla 16 yaşlarımda sosyetenin bulunduğu bir butikte çalışırken tanışmıştım işyerimin tam karşısında dükkan kiralamışlardı çok zengin insanlar gelip gider sürekli toplanırlardı herkes merak etmişti bu kişileri çünkü yurt dışından gelmişlerdi bir ay kadar sonra samimiyetimiz arttı (tabi ben bilmiyorum amaçlarını ) bana yazılı (sayfa sayısını hatırlamıyorum ama baya çoktu )içinde garip şekil ve yazıların olduğu ne amaca hizmet ettikleri yazıyormuş öyle demişti bayan neyse bana verdi okumamı benim de onlara katılabileceğimi söyledi ama kimseye okutmamam gerekliymiş aklıma takılan bi soru olursa kendisine sormamı rica etti.Aldım biraz okudum hiçbirşey anlamamıştım her sayfasında şekiller vardı.Aileme gösterdim at kızım tarikat bunlar dedi dayım ertesi gün bayan yanıma geldi kabul edip etmediğimi sordu benden hayır cevabını alınca verdiği kağıtları geri istedi verdim bende kısa süre sonra bi sabah dükkanı açarken bir baktım karşı dükkan boşalmış bir daha da rastlamadım ama kağıtta mason yazısını defalarca okuduğumu çok net hatırlıyorum
16 yaşındaki zengin olmayan bir kızdan ne isteyebilirler sanırım istihbarat sağlamak için kullanacaklardır sizive kağıt vermekle hata etmişler keşke para felan teklif etselerdi
![]()
Illımunatı türkiye kadın kolları as başkanı felam olurdunuz nazomdün yazılanları okuyunca bende anlam veremedim benden ne istediklerine keşke para verselerdi eveto zaman düşünürdüm belki
şaka bir yana da cahillikle kabul etseydim aman diyorum neler gelirdi başıma :smash:
Illımunatı türkiye kadın kolları as başkanı felam olurdunuz nazom![]()