"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

kahve falında cinsellik görmek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mami
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mami

Kayıtlı Üye
merhaba kahve falında cinsel ilişki görmenin anlamı nedir acaba bilen biri var mı? ve de tabak kısmında hane dışında 5 rakamı görmek genel olarak sitelere baktığımda bardağın dibi gün ağız kısmına yakın rakam yıl orta kısmında rakam görmekse ay olarak söylenmiş ama tabağı bulamadım

Ever gerçekten bende cinsel ilişki gördüm hem tabakta hem fincanda pek doğru yorumlayamadığımı düşünüyorum birisi ne anlama geldiğini söylerse minnettar olurum.

-Sevgi ve Işıkla...

Kahve falı o an bakan kisi ne hissediyorsa ona göre yorumlanır his bence önemli olan . O an aklınıza ne geliyorsa o şekilde yorumlayın. Yine bilen kişiye sorduğumda bana kavga gunaha sürüklenmek demişti.

Görülen şekiller ve rakamlar yanındakilere göre anlamlandırılır ve bakıcının içine doğar. O yüzden sizin o şekilleri ve rakamları gördüğünüzde hissettiğiniz önemlidir. Şu an ne kadar yorum yapılsa boş. Önemli olan bakıcının ne hissettiğidir.

Evet Keira haklı. Her tür aracılı bakımda görülen tüm semboller bakımcıya göre değişir. Bana göre başka bir şeydir ve sadece tahmini yorum olur Bakımcıya göre tamamen başka bir şeydir ve onun kehaneti olur. Yani bu şekilde yapılacak yorumlar yanlış olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri