"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kahır ve helak-1

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan demonic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

demonic

Kayıtlı Üye
İlk önce uygulamayı EKSİK verdiğimi belirtmek isterim...lütfen uygulamanın tamamını istemeyiniz...
Bir düşmandan acele öc almak istenirse bir kağıda insan resmi çizilir,istenen kimsenin ve annesinin adı kağıda yazılır ve kağıdın her yeri xxx hatemiyle doldurulur...sonra eski bir tabuttan bir parça tahta alınır ve kağıt o tahtaya çivilenir...bu kağıt xxx uzunca bir örtüyle örtülerek xxx in yakınlarına gömülür...gömülme bittikten sonra o kişi çok ağır hastalıklar geçirir ve kıvranarak acılar içinde ölür...

Ya kusura bakmayın ama diyemeden edemicem ama nolursunuz beni yanlış anlamayın :) Uygulamalar eksik veriliyor ya ben buna anlam veremiyorum. Tamam büyülerin eksik verilmesi değil mesele. Mesele büyü eksik verilir ama uygulanışındaki, büyüdeki ince noktalar yazılır. Büyü için kilit birşey söylenmez. Ama kuru kuruya bir büyüyü alıpta bazı yerlerini çıkarmak kimseye birşey de öğretmiyor. Zaten uygulama tam bilinse bile büyü herkesin yapabileceği birşey değil. Ya umarım anlatabilmisimdir, yanlış anlamayın :)

Ya kusura bakmayın ama diyemeden edemicem ama nolursunuz beni yanlış anlamayın :) Uygulamalar eksik veriliyor ya ben buna anlam veremiyorum. Tamam büyülerin eksik verilmesi değil mesele. Mesele büyü eksik verilir ama uygulanışındaki, büyüdeki ince noktalar yazılır. Büyü için kilit birşey söylenmez. Ama kuru kuruya bir büyüyü alıpta bazı yerlerini çıkarmak kimseye birşey de öğretmiyor. Zaten uygulama tam bilinse bile büyü herkesin yapabileceği birşey değil. Ya umarım anlatabilmisimdir, yanlış anlamayın :)
Olur mu hiç sevgili blcknghtmr? Allah korusun evinizde böyle bir şey bulduğunuzda veya bir yerde, fikir sahibi olmuş olacaksınız. Bunun dışında bu tür şeyler, majisyenler için de fikir sahibi olmalarını sağlar. Yani herkese bir fayda olur bunları bilince. Dikkat edersen bu türlü paylaşımlarda yapılması engelleniyor ama fikir veriliyor. Bak bu da var şu da var diye.

:) bakın...ben şer büyüler paylaşırken hep eksik veririm.haklısınız eksik büyü ne işe yarıyor?bende eskiden böyle düşünürdüm...sonra kendi kendime dedim ki ya bu büyüyü öğrenen ilerde bana yaparsa?ya anneme?ya sevgilime?bakın emin olun,eğer ilerde bu büyünün tamamını öğrenirseniz sizde benim gibi düşüneceksiniz...büyücü adil olmalı değil mi?ama şimdi en ufak birşeyden birbirini öldürmeye giden davalar...belkide tamamını yazarsam bir ziyaretçi gelecek,büyüyü alacak,öylesine yapacak.ama ilerde mabete aklı başında ve seviyeli kişilerin alındığı özel bir bölüm açılırsa tabikide tamamını yazarım :) .

Olur mu hiç sevgili blcknghtmr? Allah korusun evinizde böyle bir şey bulduğunuzda veya bir yerde, fikir sahibi olmuş olacaksınız. Bunun dışında bu tür şeyler, majisyenler için de fikir sahibi olmalarını sağlar. Yani herkese bir fayda olur bunları bilince. Dikkat edersen bu türlü paylaşımlarda yapılması engelleniyor ama fikir veriliyor. Bak bu da var şu da var diye.

Hiç o yöndén bakmamıştım aslında, haklısınız :) Téşékkürlér :)

Tamamı vermek kişinin eline silah vermek gibi bir şey olsa gerek.....elbette herkes yapamaz ama yine de çok tehlikeli....tüm şerlerden ve şer iş eyleyenlerde allah hepimizi korusun...

Formül tam olarak da verilse kişinin enerjisi düşükse ve istenilenleri tam olarak yerine getirmemişse zaten çalışmaz.

Geri