1soru - hayır gelecek görülerim de var da öyle değil hissediyorum yani hissedişsel
2soru - huzursuzluktan uyuyamıyorum etrafımda olduklarını hissedip görüyorum 3 .30 gibi veya 4 gibi oluyo
3soru -karartı böle uzun cüsseli bişey oluyo odanın içinde geziyo genellikle etrafımda yataga girdimde yada tek oldumda ortaya çıkıyor
4soru -kitlenmeden kastım kas katı kesiliyorum bilncim gidiyor hiçbir şey hatırlayamıyorum uyansam dahi 2 saat ne dedimi bilmiyorum ellerim kitleniyo kollarım bacaklarım dişlerim vs
5soru-papazlara ve hocalar gittim onlar dedi ayrıca başıma bir olay geldi ondan sonra bu karartılar hisler görüler vs oldu
6soru - muska yapılmadan önce üstüme agırlık çökerdi uykum gelirdi ve büyük karanlık korkunç bişe üstüme gelirdi gerisini hatırlamıyorum dedim gibi kitlenirdim vs sonra bir amca geldi okudu üfledi muska yaptı elim kadar bişi vs sonra bir yıl sonra tekrar olmaya başladı vs bu aylar olmadı karartılardan seslerden rahat edemiyorum ne kadar korkmasam da biraz tedirgin oluyorum eski ben nerde yok karanlık hoşuma giderdi karanlık benim için yapılmış gibiydi karanlıkta yürüyüşler vs ama şuan karanlık düşman gibiyiz .![]()
Durumunuzu aşağı yukarı anladım. Yüksek ihtimaldir ki, 5. cevabınızda çok açmadığınız o olaya dönülüp çözümü o şekilde yapılmalı. Bu şekilde etkili ve kalıcı önlemler alınabilir.