cincibeyfendi
Kayıtlı Üye
Öncelikle merhaba abilerim, ablalarım. Foruma sadece birşeyler okuyup merakımı gidermek için girerdim.. Fakat son yaşadığım olaylardan dolayı neredeyse delirmek üzereyim. Şunu belirtmek isterim; Musallat vb. konulara fazla ilgi göstermezdim 16 yaşıma kadar. Fakat başıma olay gelince inancım kesinleşti zar zorda olsa şükürler olsun atlattım bu durumu (türkiyenin neredeyse her bölgesine gidecektim az kalsın). Bu durumu atlattım fakat ailem çok yıprandı bu durumdan Allaha inancı şükürler olsun çok sağlam ama o olaydan sonra ona saldırmalarım olsun benim haberim yokken onunla iletişime geçmem olsun yıprattı kadıncağzı. Herneyse sizi fazla meşgul etmek istemem hemen soruma geçeyim. 1 hafta önce bir rüya gördüm. Yeni bir yere taşınıyorduk ve misafirler tanışmak amacı ile geliyordu. Yalnız 2 adam benim odama girdi ve inanmayacaksınız benimle İbranice'ye benzer konuşmaya başladılar. Ve mümkünse bilgisayarın kamerasını kapatmam istendi. Yaptım ve bana nerden geldiklerini anlattılar. En çok konuşan kel orta boylarda ve çok düzgün konuşuyordu. Kamerayı kapattıktan sonra bana sende bizden olabilirsin bilgin var diyip omzuma iki kere dokundu ve diğer adamla derin bir sohbete girdiler. Buraya kadar tırsılacak birşey yok fakat bana fazla bir bilgim yok ama şu Pentagram tarzı şeyleri anlattılar sonra odadan çıktım ve inanamadım ev insan kaynıyor.. Uyandığımda ayak baş parmaklarım delicesine hareket ediyordu. Fazla sallamadım. 2 gün öncede bir rüya gördüm. Kız arkadaşımı evine bıraktım tam köşeyi dönerken 2 tane siyah tenli çekik gözlü birilerini farkettim ve sigara yaktım. Yakşaltıkça beni korku ve ağırlık bastı ve nefes nefese uyandım yine ayak başparmaklarım hareket ediyordu. Lütfen abilerim ablalarım hiç öyle davette felan bulunmadım. Anneme anlatamıyorum kadının tansiyonu düşüyor. Yine aynı şeyleri yaşayıp kendime zarar vermek çevreme zarar vermek istemiyorum. Yardım edin lütfen