Kafa Karıştırmak İçin Enokyan Dili (Melek Dili)

Kişinin Kafasını Bulandırmak Kafa Karıştırmak İçin

Napeai Babajehe das berinu VAX ooaona larinuji vonupehe doalime!

Conisa olalogi oresaha das cahisa afefa.

Micama isaro Mada od Lonu-sahi-toxa!

Das ivaumeda aai Jirosabe.

Zodacare od Zodameranu.

Odo cicale Qaa! Zodoreje!

Lape zodiredo Noco Mada!

Hoathahe I A I D A.

merhaba urum
enokyan dilinden bir kaç bişeyler yazmışsın ama ben sunu bilmek istiyorum kac kere ne zaman nasıl hangi zamanlarda etkili olur bunlar? guc kazanmak icin yazdıgın beni hastalıgımdan kurtardı kendimi kısa cok kısa bir sure sonra daha iyi hissettim demir gibi oldum ben sunu merak ediyorum bu kaynagı nerden buldun nasıl buldun?

Başkasını bilmem ama benim kafamı karıştırdığı kesin (= Paylaşım için teşekkürler

bu kaç kere okunacak ve yazıldıgı gibimi okunuyor nedir bu tam açıklanmamış saati günü zamanı yokmu yani kafamıza göremi okıcaz yoksa...?

Enokyan için bu şekilde hazır kalıplar değilde bir alfabe olsa ? Öğretilmesi için bi bölüm açılsa daha iyi olurdu.. Bu arada Seni bulucağımı biliyordum urum... Paylaşım için teşekkürler..

İnisiye olmayanların okuması kötü sonuçlar doğurabilir. Bunu her zaman yazıyorum fakat, dikkat etmiyor veya PAS geçiyorsunuz !...

İnisiye olmayanların okuması kötü sonuçlar doğurabilir. Bunu her zaman yazıyorum fakat, dikkat etmiyor veya PAS geçiyorsunuz !...

Kötü sonuçtan tam olarak kasıt nedir ben de onu merak ediyorum ve geçenlerde bir akşam hangisi emin değilim burakilerden birisini okuduğum için sormakta meraktan öte makul bir nedenim olduğundan emin olabilirsiniz. Teşekkürler

Sayin Urum.Paylasimlariniz icin tesekkur,bunca tecrubenizden oturu de tebrik ederim sizi.Lakin nacizane yapici bir elestirim olacak size.Bazi paylasimlarinizda ; ne zaman,nasil,vs,,,yapilacaginizi yazmamissiniz.Eger onlarida yaziverirseniz cok makbule gecer.Hem bunca ayni mesajlardan da kurtulmus olursunuz (Ne zaman,nasil gibi )
Saglicakla kalin.Iyi forumlar...

Geri