"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

kabul olurmu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esink
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esink

Kayıtlı Üye
ramazan ayı ( oruç tuttuğumuz vakit ) yapılan büyü tutarmı bugünlerde yapılan büyülerin tutmama ihtimali varmı?

bana göre tutup tutmamasının ramazan ayıyla alakası olamaz ama ramazan ayında buyu yapınca için ne kadar rahat olur bilemem

yapma bu ayda cennet kapıları sonuna kadar açık olur büyüyü yapacaksan ramazandan sonra yap bu ayda dua et

esnkrklc sadece tutar mı tutmaz mı diye sormuş, yapıyorum/yapacağım dememiş...
evet, tutar benim cevabım

Eğer Bunu Sen Yapıyorsan Zaten Oruç Tutmana Gerek Yok Büyü Yapıyorsun Dinden Kesin Olarak Çıkarsın !

Eğer Bunu Sen Yapıyorsan Zaten Oruç Tutmana Gerek Yok Büyü Yapıyorsun Dinden Kesin Olarak Çıkarsın !

Birini dinden çıkarmak bu kadar kolay olmasa gerek... Dinden çıkmak da ne ki? Ne mantığım ne de aldığım din bilgisi sizin bu söyleminizi destekler nitelikte değildir.

Sevgili esnkrklc böyle mübarek bir ayda dua etsen belki de büyüye gerek kalmayacaktır. Ama büyünün tutup tutmamasında mübarek ayların etkili olacağını düşünmüyorum. Olması gerekiyorsa tutacağı muhakkaktır.

neden herkes esnkrklc arkadaşımıza suçlu muamelesi yapıyor ki. ne yaptım demiş, ne de yapacağım. yapan da kendine yapmayan da
belki sadece bilgi amaçlı soruyor, belki farklı bir dine mensup, dinden çıkarmış çıkmazmış ona ne ben ne de siz karar verebilirsiniz...

Belki kendisi yapmayacak ama kendi sahsi adina korkuyor, belki birilerinin kendisine büyü yapma cabalari oldugunu düsünüyor ve acaba Ramazan bu olaya kalkan olurmu diyor...
Bilmeden ögrenmeden niye bir kisiyi zan altina almak hos degil...

Kimsenin inandığı şeyleri veya uygulamak istediği şeyleri yarglayamayız. Yukarıdaki kişi sadece cevap istemiş, sizlerden yorum değil. Daha önceki mesajımda da belirttiğim gibi
büyünün konusuna, büyü yapacağın kişinin durumuna bağlıdır.

Kimsenin kimse hakkinda bu tip bir yorum ve kat'i yargilama sonucu beyan etmeye hakki oldugunu sanmiyorum. Islam inancina göre iman sorgulama veya dinin sinirlarini kul cizemez. Birine "Dinden cikarsin." diyene "Nerden biliyorsun? Allah misin?" diye sorarim.

Ramazan ayında Şeytanlar zincire vurulur. Büyüleri etki ettirenler sizin enerjiniz %45 varlık bu enerjiden beslenerek kişiyi etkiler %55 yani varlık etkisi %45 olduğuna göre şeytanlarda eli kolu bağlı zincirli. o zaman %45 bir şansınız var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri