Kizir
Banlı Kullanıcı
Bende Müslümanım ama her görüşe hoşgörüyle yaklaşmakta bizim dinimizde var. Tamam mantıklı gelmeyebilir. Zaten bir konu paylaşılınca onu okursun inanıp inanmamak kişiye kalmıştır. Yorumları taraflı değilde tarafsız yazmak daha iyi yani.Müslüman birisi olarak bu kisinin anlattiklarina inanmam demek dinden ciktim demektir. Reenkarnasyon üc büyük dindede yoktur, Allah c.c. öldükten sonra tekrar dünyaya baska bir bedende gelmek vardir dememistir, öldükten sonra bu dünya üzerindeki tüm sinavinizin son buldugunu ve kiyametten sonra tekrar diriltilip hesaba cekilecegimizi acikca ayetlerinde belirtmistir. Evet simdi asil konumuza gelelim biz olaganüstü deneyimler yasadik diger boyutlardaki canlilari gördük bize yol gösterdiler derken dikkat edilmesi gereken husus boyut denilen olay tamamen insanoglunun gözündeki perdedir insanoglu bu dünyada cinleri göremiyor ama cinler insanlari görüp izleyebiliyor, diger tarafta tam tersi olucak insanlar görebilicek ama onlar göremiyecek, evet simdi semavi bir yardim bekliyen ve bu yardim icin cagrida bulunan kisiler su konuda cok dikkatli olmalari gerekiyor cagirdiklarinda gelen varlik umdugunuz varlik olmayabilir ve sizi yanlis yönlendirebilir hatta helak olmaniza neden olucak seyler yaptirabilir.
Bazi birkac sitede sevgi büyüsü yok tilsim vs yazili yöntemler vermisler ve bazilari maalesef kisini basini derde belaya sokucak alakasiz ve karabüyüye davetiye cikaran formül ve dualardi.
Unutmadan eger karabüyü gibi birseyle ugrasicaksaniz ailenizi gözden cikarmaniz gerekir karabüyü kötülük büyüsü yapanin ailesi evi yurdu olmaz kaybeder.
Deneyimlerle ve yapan tanidigimiz birkac kisinin basina gelenlerle sabittir.
Allah c.c. kimseyi dininden ve dogru yoldan ayirmasin.