Janus722

Mega-Kranus

Kayıtlı Üye
Janus pagan bir majisyendir.Bir roma tanrısının ismi olan "Janus" mahlasını kullanmaktadır.

Janus ezoterik geçmişi olan bir ailede dünyaya gelmiştir.

Janus aynı zamanda Bülent Kısa'nın öğrencisidir.Küçüklüğünden itibaren dedesinin ona bıraktığı kitap ile büyü çalışmaları yapmış daha sonra Bülent Kısa nın grubunda çalışmalarına devam etmiştir.Janus yaptığı negatif çalışmaların kötü geri dönüşlerinden dolayı grubuna ters düşen,anaerkil bir büyü sistemine geçmiş ve kendi sitesini açıp "janus" ismi ile "Janus722" isimli büyü sistemini oluşturmuştur.

Bu sistem pozitif enerji üzerine kurulu anaerkil bir sistemdir.Bu sistem Bilim ve majiyi birleştirmeye çalışmıştır.Quantum Mind, Quantum Field Theories, Electromagnetic Theories of Consciousness, Kuantum Mistisizmi ile okült ve ezoterik yaklaşımların sentezinden oluşan 722 sisteminin temelidir.Reenkarnasyon ve astroloji inançlarına da sahiptir.

Janus bu sistemi kendi sistesinde tanıtmış ve forum mantığıyla kendisine gelen soruları yanıtlayıp cevaplarını yayınlayarak Beyaz maji,722 sistemi,kendi hayatı ve Bülent Kısa ile ilgili yazıların ve teorik bilgilerin olduğu bir arşiv oluşturmuştur.Janus aynı zamanda bir yazardır ve ökültizmle alakalı bazı kitaplar yazmıştır.

Siteye girip bir kurcaladım da yani bilmiyorum ne kadar bilgililer ama bana çok itici geldi bazı yazılar, ve yanlış yönlendirme olduğunu düşünüyorum, bir soru cevap kısmında ki üstat diye sayılan kişinin cevabı bana hiç üstada yakışır nitelikte gelmedi.

Bir üyenin kararı: "kendimi iliski ye degilde sadece Zevk Nesnesi olarak konumlandirmak istiyorum ."
Üstat: "Süper bir karar. Anaerkide kutsal da… Dinsel açıdan sevap, mistik/okült açıdan karma puan."

Siteye girip bir kurcaladım da yani bilmiyorum ne kadar bilgililer ama bana çok itici geldi bazı yazılar, ve yanlış yönlendirme olduğunu düşünüyorum, bir soru cevap kısmında ki üstat diye sayılan kişinin cevabı bana hiç üstada yakışır nitelikte gelmedi.

Bir üyenin kararı: "kendimi iliski ye degilde sadece Zevk Nesnesi olarak konumlandirmak istiyorum ."
Üstat: "Süper bir karar. Anaerkide kutsal da… Dinsel açıdan sevap, mistik/okült açıdan karma puan."
Kişinin bilgili olduğunu düşünsemde katılmadığım yönleri var.Yazıyı yönlendirme değil bilgilendirme amacıyla yazdım.

Katılıyorum. Kendisi depresyon, panik atak gibi hastalıkların varlığına da inanmıyor anladığım kadarıyla. Bilimsel bir yaklaşımı olduğunu iddia ediyor ama bayağı komplo teorisi gibi bazı yazıları.

Geri