"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

iyon yüklü takıı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Katarina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Katarina

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba;

Yeni gündemde olan bu iyon yüklü kolyeler sizce ne kadar verimli olur.Bu gün aldım bir tane birazda araştırma yaptım gayet mantıklı gibi görünüyor.Aranızda kulllananlar yada bilgisi olanlar varmı?

Bir ara almayı düşünüyordum. Reklamlarını filan güzel yapmışlar. Birçok ünlüde var. Özellikle sporcularda :D

Bakalım gelicek bir hafta içerisinde.Reklamlarınıda izledim bir kaç videoda.Dengede durabilme etkisi hakketen fazla gibi görünüyor. :d

bnde almayı dusunmustum ama kullanan arklarım placeboo etkısı dıo :)

Yazdıklarınızı anlamak zor :) Forum kuraIIarın da ''türkçe'' diline yeterince dikkat çekilmiş oImasına rağmen :)

İyi forumIar.

Ayrıca iyon yüklü takıların sadece ticaretten ibaret oIdugunu düşünüyorum :) Firma çok iyi para kazandı :)Enerji destegini daha doğal yoIIardan buIabiIiriz diyorum :)

power balance isimli bileklik bende yok ama iki kardeşimde var kullanıyorlar denge sağladığını görüyorum ayrıca güç veriyor.

Placebo nun kelime olarak Türkçe karşılığı yok googledan bakarsanız bulabilirsiniz :)

İsteyene açıklayayım. Psikolojik olarak ilaçla aynı etki göstermesi demek.
Örneğin bir deney yapılıyor, yeni bir ilaç bulundu ve denekler üzerinde deneniyor, bir kısmına ilaç verilir bir kısmına da musluk suyu ama denekler bunu bilmez. Deneyin sonunda ilacın etkisi ölçülür. İlaç yerine su içen denekler de ilaç aldıklarına inandıkları için % 30 gibi bir oranda iyileşme gösterirler. Buna placebo (plasebo) etki denir.

Bilekligi ben kullaniyorum. Gayet verimli 15 gundur takiyorum. Denge guc huzur yaratiyor ancak son 2 gundur bas agrisi cekiyorum. Nedeni bileklik mi bilmoyorum ama bazilarinda bas agrisi yaratiyormus sanirim.:)

Geri