"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İyilik Yap, İyilik Bul:)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan embriyo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Harika bir video, hele fondaki müzik bayıldım... Resmen virüs gibi bulaşıcı bir durum; gerçekten de çevremize gösterdiğimiz davranışlarla çevremizde etkilenebilir. Gülümseyin, gülsünler. İyilik yapın, iyilik yapsınlar. Başka bir deyimde vardır; ne ekersen onu biçersin. Teşekkürler sevgili Embriyo.

Benim en çok korktuğum bir insan kırmak. İyilik çok yaptım. Çektim, çektirmedim, ağladım, ağlatmadım. Ama o iyilik bana da dönmedi. Yıllardır bekliyorum... Artık isyan edecek duruma geldim. Ben iyilik yaptıkça insanlar beni saf ve korkak sanıyorlar. Tepeme çıkyorlar. Korkağım ama Allah'tan korkuyorum. Bazen kızıyorum. Tek bende mi var Allah korkusu? Herkesin(tanıdıklarım) dilinde din iman var ama haraketleri? Allah Allah diyen de çok vurdu. Artık iyilik bile yapmak istemiyorum.

Siz yine de iyilik yapmaya devam edin, kendinizi iyiliğin savaşçısı olarak görün. Her şeyden önemlisi yalnız kaldığınızda vicdanınızın rahat olması, kimseye hesap verme durumunda değilsiniz Allah'tan başka, ama en büyük hesaplaşma kendi vicdanımızla yaptığımızdır. İyi insan oldukça, karşılık beklemeden sevgi verdikçe kalbinizi beslersiniz. Enerjiniz artar ve tortuları azalır. her insan kendi tekamülünden sorumludur, siz bu dünyada kendinizi geliştirmeye, kurtarmaya bakın. Size acı çektirenlere de sadece acıyın, elbet onlar da belki bir gün en büyük erdemin sevgi olduğunu fark ederler.

Sayın Embriyo'ya kesinlikle katilıyorum. Bugune kadar iyilik yaptığım çok insandan tersine davranış gördüm. Kızmak yerine ışığı ve doğruyu görmeleri için dua ettim. Belki iyi niyetim ve dualarım onların enerjisinin değişmesine etki eder de evren biraz daha iyiye dönüşür diye. Fakat en yakın çevremin dahi benim bu iyi niyetimi zayıflık ve aşırı saflık olarak gördüğünü fark ettim. Olsun, ben akşamları kafamı yastığıma koyduğumda çok huzurlu yatıyorum. Vicdanımın (Yaratan'ın sesi diyorum) sesi bana bunun zayıflık olmadığını söylüyor. Sevgi her şeyin çaresi...

Geri