"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

iyi cinleri koruma yolu nedir

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tozasor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tozasor

Banlı Kullanıcı
hep kötü cinleri kovmaktan bahsetmiş internetteki bilgiler, peki iyi cinleri hangi dualarla koruruz ?

Hepsinin önderi var.İyilerinde kötülerinde.İyilerin korunmaya ihtiyacı yok.Kötülerin de.Ve cinler hep böyle pata küte savaşmazlar.Hiç savaşmazlar.Yani iki padişah birbiriyle savaşmaz.Çok büyük olaylar olduğunda büyük savaşlar olur.Yeni din gelmesi örnek mesela.Ve iyi cinleri olan bir insan o cinleri korur onları sağlamlaştırır.Sadece grup çatışmaları olur o kadar.

Önce bir kendimizi aşalım en son ona bakarız.Astral seyahat,duru görü ,telekinezi ,meditasyon gibi

Biraz daha açık konuşabilirmisiniz bunları yapınca ne olacak.rüyamızda herşeyi görebilecekmiyiz.havada uçarakmı gezeceğiz.tam anlamadım özür dilerim.bu konulara yabancıyım.malum biz eski usul öğrendiklerimizle idare ediyoruz.

Bunları yapabildiğimizde sıradan bir insan gibi düşünmeyip olayları geniş açılı bir perspektiften görmüş olacağız.Örneğin dış dünyanın içimizde olduğunu ,ölümün olmadığını,var olan her şeyi Allah'ı zikrettiğini,hiç bir şeyin tesadüf olmadığını ,zaman ve mekanın olmadığını anlayacağız.Bir çok gizli ilimi örn. simyayı çözücez. Bunlar kendini aşmak oluyor.Evet o dediklerinizide yapabileceğiz.

:willy_nilly:Aman iyi o zaman iyi sıhhatte olsunlara karışmayalımda.hepimiz erecez laylaylomm

ruhname kardeşim o dua davettir.bende tam olarak bişey bilmiyorum.duayı aldığım arkadaş fekaçin mahmet isminden bahsetti o kadar ben bir çözeyimde gerekirse siteye yazarım.duanın tam hali elimde var şu an yazıp yazmamakta kararsızım.siteye yazsam herkes yapacak sonucu ne olur bilmiyorum.

Siz kendinizi cinlerden koruyun o yeter . Onları korumanıza gerek yok

ruhname kardeşim o dua davettir.bende tam olarak bişey bilmiyorum.duayı aldığım arkadaş fekaçin mahmet isminden bahsetti o kadar ben bir çözeyimde gerekirse siteye yazarım.duanın tam hali elimde var şu an yazıp yazmamakta kararsızım.siteye yazsam herkes yapacak sonucu ne olur bilmiyorum.
buraya yaz paylaş yada bana özelden yaz :) fekacin mehmet daveti acaba hangisi 2 tane var bildiğim kadarı o davetten neyse sen istersen konu aç paylaş istersen özelden yaz

vildan neden engellendin bari buraya yorum yaz özelden mesaj atamıyorum malum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri