"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstenmeyen birinden kurtulmak için..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dante
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dante

Kayıtlı Üye
Bulunduğunuz ortamda istemediğiniz biri varsa ve kurtulmak istiyorsanız;

Gerekli malzemeler ;

Kalem , kagıt , tırnak makası, ateş (çakmak vs.)

Yapılışı ;

Tırnağınızdan bir parça koparıp kağıdın ortasına koyuyorsunuz sonra pentagramı çiziyorsunuz - yalnız baş aşağı durumda-..
Pentagramın kollarına "ya gaf, ya def" yazıyorsunuz (veya tercih ettiğiniz başka kelimeler)..
Sonra etrafına tam kapanmayan bir çember çiziyorsunuz.
Ve sonra kağıdı yakıyorsunuz.
Yoğunlaşma durumunuza göre daha siz tamamlamadan bile gidebiliyor istenmeyen kişi.
Bizzat denediğim bir yöntemdir,etkisini de gördüm.

Origanum, bu harika. Hayatı kolaylaştıracak yöntemler. Gerçekten başımız sıkışıyor bazen bu konuda. Çok teşekkürler.

Ateşle alakalı işlermlerde malzemelerin doğal olması açısından kibirit kullanılması daha iyidir.

Saygılarımla

Hayır, yazılmıyor.Sadece imgelemek yeterli oluyor.

pentagramı nasıl çizicezki ?? yani şekil vs..

Pentagramın çiziliş şekli de ters olmalı,bildiğiniz gibi başı yukarıda olan pentagram davet için kullanılıyor o yüzden bu uygulamada ters pentagram kullanıyoruz.

Gerekli malzemeler ;

Yapılışı ;

Tırnağınızdan bir parça koparıp kağıdın ortasına koyuyorsunuz sonra pentagramı çiziyorsunuz - yalnız baş aşağı durumda-..
Pentagramın kollarına "ya gaf, ya def" yazıyorsunuz (veya tercih ettiğiniz başka kelimeler)..
Yoğunlaşma durumunuza göre daha siz tamamlamadan bile gidebiliyor istenmeyen kişi.

Sn dante;
Paylaşımınız için teşekkür ederiz ama kaynak belirtmeniz gerekir.
İyi forumlar dilerim.

Ben teşekkür ederim..Yalnız,kaynak belirtmememin nedeni kaynak belirtemiyor olmam;çünkü arkadaşımdan öğrendiğim bir teknik herhangi bir yazılı kaynaktan alınıp alınmadığını bilemiyorum.Sadece hani denediğim ve güvendiğim bir yöntem olduğu için -kaynaksız da olsa- paylaştım.Sakıncası yoktur umarım..

Ben teşekkür ederim..Yalnız,kaynak belirtmememin nedeni kaynak belirtemiyor olmam;çünkü arkadaşımdan öğrendiğim bir teknik herhangi bir yazılı kaynaktan alınıp alınmadığını bilemiyorum.Sadece hani denediğim ve güvendiğim bir yöntem olduğu için -kaynaksız da olsa- paylaştım.Sakıncası yoktur umarım..
Bu gibi durumlarda böyle detaylar vermek güzel. Paylaştığınız için teşekkür ederiz:)

ben bu buyuyu yaptım.bırkac hafta etkısı oldu fakat yaptıgım kısıyle hala aynı otamdayım.nasıl tamamen kurtulabılırım.bır yol gosterırmısınız.

daha etkılı bır yol varmı.tamamn uzaklastırmak hayatımdan def etmem ıcın.lutfen yardım edermısınız.

Gerekli malzemeler ;

Yapılışı ;

Arkadaslar benim anlamadigim bas asagi durumda derken?

Ve cember olayi, nasil kapanmayan cember? bir ornek alabilirmiyim

saygilarr

Geri