O oykuu Kayıtlı Üye 16 Ara 2025 #1 Havas çalışmasıyla istenen muhabbeti bulmak için önerebileceğiniz çalışmalar var mı? baştan söylemeliyim mi arada evlilik yok.
Havas çalışmasıyla istenen muhabbeti bulmak için önerebileceğiniz çalışmalar var mı? baştan söylemeliyim mi arada evlilik yok.
O oykuu Kayıtlı Üye 16 Ara 2025 #3 ŞAMAN-URUM' Alıntı: Havvas da hangi eğimleri aldınız. Genişletmek için tıkla ... eğitim almadım, kendim öğrenmeye çalışıyorum.
ŞAMAN-URUM' Alıntı: Havvas da hangi eğimleri aldınız. Genişletmek için tıkla ... eğitim almadım, kendim öğrenmeye çalışıyorum.
Mega-Kranus Kayıtlı Üye 16 Ara 2025 #4 oykuu' Alıntı: eğitim almadım, kendim öğrenmeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla ... Maalesefki havas kendi başına öğrenilmez icazet gerekir.Sayın Urum daha iyi bilir tabi.
oykuu' Alıntı: eğitim almadım, kendim öğrenmeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla ... Maalesefki havas kendi başına öğrenilmez icazet gerekir.Sayın Urum daha iyi bilir tabi.
O oykuu Kayıtlı Üye 16 Ara 2025 #5 Mega-Kranus' Alıntı: Maalesefki havas kendi başına öğrenilmez icazet gerekir.Sayın Urum daha iyi bilir tabi. Genişletmek için tıkla ... evet ancak basit çalışmalar için yönlendirilebileceğimi düşünüyorum..
Mega-Kranus' Alıntı: Maalesefki havas kendi başına öğrenilmez icazet gerekir.Sayın Urum daha iyi bilir tabi. Genişletmek için tıkla ... evet ancak basit çalışmalar için yönlendirilebileceğimi düşünüyorum..
ŞAMAN-URUM Yönetici 16 Ara 2025 #6 Doğu maji uygulamaları bölümüne bakınız. Basit ya da karmaşık fark etmez icazet olmadan Havvas yapılamaz.
Doğu maji uygulamaları bölümüne bakınız. Basit ya da karmaşık fark etmez icazet olmadan Havvas yapılamaz.