İşten kovuldum çok üzgünüm

Alice amundsen

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ,kısa bir süre önce başladığım işten bugün atıldım hicbir sebebi yok aslında gayet de affedersiniz eşek gibi çalışıyor emek çok veriyordum bugün müdür sen buraya ait değilsin deyip beni çıkardı niye işlerim böyle oluyor bir yerde tutunmak için elimden geleni yapıyorum ama olmuyor ...

Yurt dışına çıkmanın yolunu araştır. Yanlış giden şeylerin erken bitmesi iyidir. Fazla zarara uğramadan fazla yıpranıp vakit harcamadan yanlış yoldan dönmek bazen hayat kurtarıcı olabilir.

Günümüz şartlarında maalesef çoğu kişinin yaşadığı bir durumdur. İşverenler tıpkı bir inek gibi insanların her şeyinden faydalanmak istiyor. Etinden, sütünden, kemiğinden vs. Çünkü sistem böyle işliyor. Altta kalanın canı çıksın modeli hakim. Sistem duraksamaya müsade etmiyor. Sizin konunuza gelirsek sayın romeo713'ün dediği gibi canınızı sıkmayın ama durup beklemeyin de. Kendinizi toplayın ve bir kez daha deneyin. Daha önce çok kez sıkıntıya düşmüş veya böyle durumlar yaşamış olabilirsiniz. Yine de düştüm böyle kalayım değil, kalkıp bir kez daha deneyeyim demelisiniz. Ben her şeyin olması gerektiği gibi olduğuna inanıyorum. Kötü gibi görünse dahi.

Arkadaşlar ,kısa bir süre önce başladığım işten bugün atıldım hicbir sebebi yok aslında gayet de affedersiniz eşek gibi çalışıyor emek çok veriyordum bugün müdür sen buraya ait değilsin deyip beni çıkardı niye işlerim böyle oluyor bir yerde tutunmak için elimden geleni yapıyorum ama olmuyor ...

Başka iş bulursun. Başka iş bulunca da iyi ki atılmışım dersin.

Ben de seninkine benzer şekilde bir takımdan atılmıştım. Dünyam başıma yıkılmıştı.

Yaz okulunda bir takımda futbol oynuyordum. 14 yaşındayım. Hevesimi ve şevkimi bir türlü yönetemedim ve herkesten çok koşup herkesten çok efor harcayarak takıma daha kolay seçilirim zannettim. Deli dana gibi koşuyordum.

Sonuç : raporda buraya ait değilsin yazdılar. Diger bir deyişle, oyundaki heyecandan dolayı görev bölgemi terkedip durduğum icin, taktik ve disipline mental olarak bağlı kalamadığım için kadro dışı kaldım. Halbuki en çok koşan bendim, herkes resmen yürüyordu, en güçlü olan bendim. En çok pres yapan, top kapan da bendim. Ama gel gör ki birilerinin kafasındaki simetriyi en çok bozan da benmişim. Benim göremediğim riskleri başkası görüyordu ve ben bunu anlayamıyordum.

Sonuç olarak kendindeki yeteneklerden en doğru şekilde istifade edilebilegi yerler var, edilemeyeceği yerler var.

O yüzden başa dönüyorum. Başka bir iş bulursun ve iyi ki bu işten çıkarılmışım dersin. Ama tabi kendini hesaba cekmeni de öneririm. Ama işvereninin gözünden değil, kendi gözünden.

Son düzenleme:
Geri