"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

işten geri çevrilmemek için tılsım

Bunu nasıl yazacağız?Sağdan sola doğru mu?Başka bir dua falan okumayacağız değilmi?Yazıp taşıyacağız yani.Günü ve saati var mı?

tabi sağdan sola duası yok türkçe dua edilebilir allah zikri çekilebilir bu tercihe kalmış zamanı belirtilmemiş tılsımlar

iş konusu olduğunda güneş tam tepedeyken öğle ezanı vaktinde yazi salı günü yapılması uygundur

ben bunu yapmayı düşünüyom çok istediğim bi iş var kısmetse görüşmeye gitcem büyü yerine mi geçiyo bu günahmı etkisi olurmu nasıl yapılması gerekiyo ve bide ben dualara bakıyom korkuyom gerçi duaların sayıları var yani kötü birşey olur diye

bu tılsım günahmı ters tepe bilirmi çok istediğim bi işvar gerçi dua da etmek istiyom sitede dualarda var ama endişeleniyom ters bi şey olursa diye lütfen cevap

Mürekkep cinsi hakkında bilgi yok! O halde kurşun kalemle ya da tükenmez kalemle yazsak da olar mı_?_

Paylaşımınız çok güzel olmuş sayın Adminim, teşekkürler. Bu salı yapacağım...iyi olacağını hissediyorum.

geri tepmez dimi ya :( ayrıca nasıl bir kalemle yazacağız bunu yada mürekkeple mi yeşil çingene yardım edermsin bir iş peşindeyim..kaçırmak istemiyorum :(

Üstünden çok zaman geçmiş lakin imageshack ile resim nasıl görülecek? Bilen varmı?

Başka bir yoldan hallettim teşekkürler.

Genelde safran mürekkebini tercih edilmesini öneriyorlar.. Ters teper mi korkusu var ise yapmamanızı öneririm sonuçta olumsuz dusunurseniz ne yaparsanız yapın olumsuz olur...

Geri