"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstediğin Vakitte Uyanmak İçin

Bir diğer seçenek beden saatlerinizi öğrenin. Sabahları 9da işbaşı yapıyorum ancak kaç saat uyumuş olursam olayım 7-8 arası uyanamıyorum. En dinç uyanabildiğim saat 6 ve 6da uyanıp sabah kendime vakit ayırıyorum.

Dualara bel bağlamaktansa bilime yönelmenin Allahı daha hoşnut edeceğine inanıyorum

Bir diğer seçenek beden saatlerinizi öğrenin. Sabahları 9da işbaşı yapıyorum ancak kaç saat uyumuş olursam olayım 7-8 arası uyanamıyorum. En dinç uyanabildiğim saat 6 ve 6da uyanıp sabah kendime vakit ayırıyorum.

Dualara bel bağlamaktansa bilime yönelmenin Allahı daha hoşnut edeceğine inanıyorum
Dua ibadetin özüdür Duasız ibadet olmaz 5 vakit namazda okuduğumuz Fatiha suresinde bile istemek vardır. Allahu Zül Celal’den her daim istemeliyiz Furkan süresi 77. Ayette
Ey Muhammed!) De ki: “Duanız olmasa, Rabbim size ne diye değer versin!
Her işimiz Allah’a Kalmışken nasıl oluyor da duaya bel bağlamayalım evet ilimden yararlanmalı ama şunu da unutmayalım ki dünya çapında en kapsamlı ilim İslam dininde mevcuttur. Sevgiler ile kardeşim

Söylediklerine katılıyorum amma velakin dua ya bel bağlamayalım cümlene katılmamaktayım nedeninide üstte belirttim
Sağlıcakla kal kardeşim

Geri