"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbul'da tarot kartı satan bir yer?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hermesis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hermesis

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Yeni bir tarot destesi arıyorum. D&r haricinde farklı tarot desteleri satan bir yer var mı istanbulda? Lenormand destesini bulabilir miyim?

Merhaba arkadaşlar. Yeni bir tarot destesi arıyorum. D&r haricinde farklı tarot desteleri satan bir yer var mı istanbulda? Lenormand destesini bulabilir miyim?
Pardon beyazıt çevresinde kitap sahaflar var genelde karşı iyi bu konularda muhtemelen bulabilirsiniz D&R yazımıza dikkat etmemişim kusura bakmayın kahve falı bakan medyum sorun onlar işi en iyi bilen

Direkt olarak parapsikolojiyle alakalı bir mağaza var mı? Ben beyazıt çevresinde nereye bakmalıyım?

Tavsiyem bu işin uzmanı meydanlar var onlardan bilgi al öyle al kullanılmış tarot en iyisi benim vardı verdim son zamanlar ağır ruhani baskı hissettim biraktim

Geri