"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

istanbul buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yılbaşlında istanbuldayım ne kadar kalacağımı bilmiyorum ama bir gün belirleyelim

bir yer belirleyelim ve orada o saate buluşalım.

ben istanbulu çok ii bilmiyorum avrupa yakasında sessiz fazla kalabalık olmayan güzel bir mekan belileyin istanbullu olan bir arkadaş günde belirleyelim tanışalım sohbet edelim

Kesin tarih 03.01.2009 saat 13.00 yer taksim beşinci kat alman hastanesinin yanı

Tam adres: Soğancı Sokak No: 7 Kat 5 Cihangir İstanbul

Görüşmek dileğiyle...

ayyy süper bişey ama ben istanbullu degilim tekirdaqda olsaydı oluRdu ben belirlerdim:D:D

tanısma bölumunden gördum urum sende ankaradasın burda ankarada olan uylerle böyle bısey duzenleyellımı lutfen döndugun zaman yılbasından sonra sohbet ederız yada sen bıze bu konularla ılgılı düşüncelerını söylersın (su nasıl yapılır bu nasıl yapılır sohbetı deıl) tanısmak için felan

ankarada da yaparız avrupa yakasında güzel bir yer olsunda sorun değil. şıkta olsun tabi biraz simitci tadında bir yer olmasın :nopity:

Istanbul içinde ben bir mekan ayarlayabilirim, sessiz sakin herkesin bütçesine uyabilecek birer kahve vs. içebileceğimiz...

Beyoğlu bana yakın. Bir iki yer tavsiye edebilirim. Kunduracıbaşı yokuşu var. Yokuşta Mihrimah Sultan isimli lokantayı tavsiye edebilirim. Ama Haftasonu kalabalık oluyor. Hatta bir de o yokuşun başında ünlü bir otel var. Onun roofu çok güzel, nezih ve sakin. Bütün boğaz ayak altında. O otelin Lebideryası da var. Yemek yemek için..
Yine Beyoğlunda MCDonalds ın sokağında hoş bir Lokanta var Tropical Cafe. Mis Sokakta KAçak çay.. Taksim de UDO isimli Japon Lokantası çok sakin dir. Belli saatleri vardır. UDO nun olduğu Oteller sokağında ki otellerden birisinin Lobisinde yada Roofunda. Karar sizin benim gelip gelmemem söz konusu değil ama sizler için böyle bir talepte bulunduğunuz için yer ismi yazmak geldi içimden..
Mekanları saymak benden tercih etmek sizden.. Yaşasııınn:hurray::driving::party:

Beyoğlu bana yakın. Bir iki yer tavsiye edebilirim. Kunduracıbaşı yokuşu var. Yokuşta Mihrimah Sultan isimli lokantayı tavsiye edebilirim. Ama Haftasonu kalabalık oluyor. Hatta bir de o yokuşun başında ünlü bir otel var. Onun roofu çok güzel, nezih ve sakin. Bütün boğaz ayak altında. O otelin Lebideryası da var. Yemek yemek için..
Yine Beyoğlunda MCDonalds ın sokağında hoş bir Lokanta var Tropical Cafe. Mis Sokakta KAçak çay.. Taksim de UDO isimli Japon Lokantası çok sakin dir. Belli saatleri vardır. UDO nun olduğu Oteller sokağında ki otellerden birisinin Lobisinde yada Roofunda. Karar sizin benim gelip gelmemem söz konusu değil ama sizler için böyle bir talepte bulunduğunuz için yer ismi yazmak geldi içimden..
Mekanları saymak benden tercih etmek sizden.. Yaşasııınn:hurray::driving::party:

Aaaa şekerim aynı yeri düşündük Mihrimah Sultan olabilir :):) Önceden konuşuruz zaten kaç kişi gideceğimiz belli olur ona göre mekanda hazırlıklı olur...

Aaaa şekerim aynı yeri düşündük Mihrimah Sultan olabilir :):) Önceden konuşuruz zaten kaç kişi gideceğimiz belli olur ona göre mekanda hazırlıklı olur...

Mihrimah Cuma Cumartesi akşamları kalabalık oluyor ama neyse bakar, kararlaştırırız. UDO da fena değil ama bize uyar mı? Japon Lokantası o bakımdan :cheers2:

Mihrimah Cuma Cumartesi akşamları kalabalık oluyor ama neyse bakar, kararlaştırırız. UDO da fena değil ama bize uyar mı? Japon Lokantası o bakımdan :cheers2:

Udo uygun olmaz sanmıyorum ben severim ama herkese uygun bir yer seçmek daha akıllıca...Birde zamana karar vermek lazım bence bir öğleden sonra buluşması veya bir sabah kahvaltısı buluşması çok daha iyi olur...

Udo uygun olmaz sanmıyorum ben severim ama herkese uygun bir yer seçmek daha akıllıca...Birde zamana karar vermek lazım bence bir öğleden sonra buluşması veya bir sabah kahvaltısı buluşması çok daha iyi olur...

Karar Urum un o halde. O ne zaman ve nerede derse öyle olur..Aynı yerleri sevmemiz hoşuma gitti. Teşekkürler punky
:nopity::party:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri