Doğru aslında saçma olur ve şey videoyu izlemedim atma şansınız varsa linkini atarmısınız.Bu konuyla alakali youtube ta bugün bir video gormustum sanirim sizde izlediniz. Bana sacma geliyor ellerinde boyle bir h.a.a.r.p teknolojisi varsa bile bunu aciktan aciga getirdikleri bir gemi ile degilde yuksek gizlilikte kimseye hissettirmeden belki bir denizaltiyla yapmalari gerekmez mi diger turlu cok aptalca olur.
Teşekkür ederim.Simdi farkettim video sizden sonra paylasilmis.
Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar Bir kaç gün önce gelen ABD Gemisinin Kağıthane ilçesinde 05.02.2023 tarihinde saat 03.15 Meydana gelen deprem ile ilgisi olabilirmi? Teorileri severim gerçek olma ihtimallerine göre ama sanmıyorum yine de fikrinizi almak isterim.Ekli dosyayı görüntüle 2546
Bende history Channel'ın bir videosunu görmüştüm O videoda belli frekanslar verilerek deprem oluşturuluyordu bence deprem yaratmak olmasa da bence tetiklemek gibi bir olay olabilir şöyle bir şey duymuştum 90 lardaki deprem gerçekleşmeden önce yine bir abd gemisi gelmiş ve gitmiş şimdi yine geldi ve deprem oldu şunuda düşünüyorum ama neden bu kadar dikkat çekici bir şey yapsınlarki?Son depremlerden sonra ben bir daha düşündüm.
Alt alta koyunca zihin komplosuz bir şekilde düşünmekte zorlanıyor.
Bir taş köprü bile kolayca çözülebiliyor üstünden uygun adım marș yürüyüşü ile geçerseniz. Veya bir asvalt delme makinesini bir taş köprü üzerinde calıștırırsanız, zemini delmeseniz bile ters titreşim ile köprüyü kolayca çözerek yıkabiliyorsunuz. Bunun deneyini history Channel'da yapmışlardı. Tek gereken şey uykun titreşimin o frekans aralığını bulmak. Bazı köprüler saniyede 20 titreşimle çözülmeye bașlarken, bazıları 60, 100 hatta 300 titreşimle çözülüyorlardı.
Bence yer altında sıkışmış ve birbirine basınç uygulayan jeolojik katmanlar da doğal veya yapay titreşimlere maruz kaldıklarında, depremler tetiklenir.
Tersten yerleştirilmiş taş bloklardan oluşan köprüler nasıl ki belli titreşimlere yerlebir edilebiliyorsa, depremler de aynı şekilde tetiklenebilir.
Radyo dalgaları nasıl iyonksferden kolayca nakledilebiliyirsa, elektromanyetik frekanslar da nakledilebilir, doğru frekans eşiği ile de anahtar kilit uyumu oluşabilir ve bir bölgedeki sıkışmış enerji bu yolla detone edilebilir.
Bende history Channel'ın bir videosunu görmüştüm O videoda belli frekanslar verilerek deprem oluşturuluyordu bence deprem yaratmak olmasa da bence tetiklemek gibi bir olay olabilir şöyle bir şey duymuştum 90 lardaki deprem gerçekleşmeden önce yine bir abd gemisi gelmiş ve gitmiş şimdi yine geldi ve deprem oldu şunuda düşünüyorum ama neden bu kadar dikkat çekici bir şey yapsınlarki?
Belli bir frekans aralığı ile yapılabilir ama bir gemi bu gücü oluşturacak güce sahip değildir. Bu enerjiyi oluşturmak ve iletmek için bile çok ciddi bir güç üretimi olması gerekir. Bu gemiyle bunun alakası yok kaldı ki iyonosfere böyle bir enerji iletimi olsaydı çok ciddi kuş ölümleri vs görülürdü.
Dediğin doğru ama yanlış yıllardır frekans ve etkileri üzerine profesyonel olarak çalışıyorum. Öyle cılız bir etkiyle böyle bir deprem yaratılmaz o mesafeden. o gemi bunu başaramaz.![]()
FREKANS VE REZONANS DENEYİð¯ðð»ðð»
KANALIMIZA ABONE OLMAYI VE BİLDİRİMLERİ AÃMAYI UNUTMAYIN.youtube.com
Mesela şu kısa videoya bir bakın :
Frekansların ne kadar gizli ama mutlak değerde olduğunu göreceksiniz.
Şimdi biz ülkemizde hangi tip ince ve sabote edici Frekansların kullanıldığını bilemiyoruz.
Öyle frekanslar var mesela dna nı bozuyor. Ya da tamir ediyor, ya da işte boyut kapını açıyor, Ya da fay hattının anti frekansı atıyorum 1001 hertz ise, sen 1000 hertz'e çıksan bile onu çözemiyorsun. Ama saniyede tam 1001 titrem değerini yakaladığın anda yer altı katmanların tepki vermeye başlıyor ve depremin kilidini de açabiliyorsun bu yolla.
Ben gemi yaptı demedim, gemi anca kumanda merkezi olabilir hem.Dediğin doğru ama yanlış yıllardır frekans ve etkileri üzerine profesyonel olarak çalışıyorum. Öyle cılız bir etkiyle böyle bir deprem yaratılmaz o mesafeden. o gemi bunu başaramaz.
Böyle bir teknoloji yok. Bu tarz paylaşımlar insanları daha derin travmalara itiyor, yapmayın.
insanlar neyle uğraşıyor siz saçma sapan komplo teorilerini düşünüyorsunuz 5 yaşındaki çocuk bile bu saçmalığı düşünerek zaman kaybetmezya bu kadar ahmak olmayın arkadaşlar..
Evet evet bunun benzeri bir videoydu sanırım.![]()
FREKANS VE REZONANS DENEYİð¯ðð»ðð»
KANALIMIZA ABONE OLMAYI VE BİLDİRİMLERİ AÃMAYI UNUTMAYIN.youtube.com
Mesela şu kısa videoya bir bakın :
Frekansların ne kadar gizli ama mutlak değerde olduğunu göreceksiniz.
Şimdi biz ülkemizde hangi tip ince ve sabote edici Frekansların kullanıldığını bilemiyoruz.
Öyle frekanslar var mesela dna nı bozuyor. Ya da tamir ediyor, ya da işte boyut kapını açıyor, Ya da fay hattının anti frekansı atıyorum 1001 hertz ise, sen 1000 hertz'e çıksan bile onu çözemiyorsun. Ama saniyede tam 1001 titrem değerini yakaladığın anda yer altı katmanların tepki vermeye başlıyor ve depremin kilidini de açabiliyorsun bu yolla.