İspanyol Tarotu "Baraja"

createtherules

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Ocak 2022
Mesajlar
677
Tepkime puanı
1,150
Katalan kökenlilerin destesi olan "Baraja Espanola" deneyen varsa yardımlaşalım. İyi bir uyumlanma için bu deste satın alınmazmış. Para vererek alınmış bir desteyle yalnızca oyun oynanırmış. Bu sebeple bunun bakımını yapmak isteyenler desteyi ya çalarmış ya da birinden hediye olarak kabul edebilirmiş. Bana da İspanya'ya giden bir arkadaşım tesadüf olarak bunu hediye getirdiği için olayın içinde olmam gerektiğini hissettim.
Tarot ile benzeşen bir deste ama daha farklı yanları var. Açılım biçimleri ise çok çeşitli, çoğunlukla yorumcunun hissine bağlı olarak kendi yarattığı açılımlar kullanılıyor. Kartların temel anlamlarını güç bela bir yerden edinebildim ama bu desteyle bakım yapan varsa konuya beklerim.
 

URUMHAMATAHAYİL

Yönetici
Katılım
5 Haz 2008
Mesajlar
7,097
Tepkime puanı
4,972
İş
Wellness Antrenör/Psikolog/ Sosyolog
Torarlar İçin genel bilgiler bunlar. Tarotun satın alınmaması tavsiye edilir. Tarot açılımları İçin yüzlerce farklı açılım var çünkü tarot okuyucuları geliştiriyor bu açımları. Tarot okuyucusu ilerlediyse açımlara gerek kalmıyor o an içinden geldiği gibi şekilleniyor.
bazı destelere tarot deniyor onların dışında bütün Tarot kartları klasik Tarottan türemedir. Açılım geliştirmeleri için tüm Tarot okuyucular dersleri hakkında beraber konuşabilir. Paylaşım yapabilir. Tarot deste türlerine göre ayrım yapmak tarot okuyucusunu sınırlandırır.
 
Üst