isminizi - Uzaya Yollayın -

Sn mexxo teşekkür sizin yorumunuzu alsam böyle kolltulara oturtularak yapılan bir çalışma varmı ? Hiç duydunuzmu ? Çünku bariz bir şekilde hislerim bir anda cok degisti
ben yasadigim hayati biliyorum ve bu normalin dışında bence kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor ve beynim sadece onu dusunuyor gozumun onune geliyor
ya ben desemki heralde kafayi yedim ozaman beni hic aramamasi lazim bazen ariyor sesimi duyup geri kapadiyor ben arayinca babasina falan soyluyor
bende isi mahkemeye tasidim su numara beni ariyor konusmuyor diye
yani hayel degil yasadigim ama problemli biri ama bilgisi benden fazla galiba beni alt ediyor
sizi mesgul ediyorum hakkinizi helal edin

Farklı çalışmalar olur bu o çalışmayı yapan kişiye ve tecrübesiyle alakalı ve bilinmeyen bir çok uygulama mevcut

Olaya hakim olmak için bakım yaptırmalısınız ve ozaman bir sonuca ulaşabilirsiniz şuan kimse kesin bir yorum yapamaz varsayımlar üzerine konuşulur

Sn mexxo
Bu bakım işleriyle ilgili bir arkadaşım var tesbihe bakıp söylüyor hiç kendisine anlatmadım başımdan böyle şeyler geçti diye hele bir bak dedim iki kişi tarif etti tıpa tıp kendileri isimlerini söyle dedim söyletmezler dedi ilgimi çekti ama yapacak bişey bulamıyorum

Sn mexxo
Bu bakım işleriyle ilgili bir arkadaşım var tesbihe bakıp söylüyor hiç kendisine anlatmadım başımdan böyle şeyler geçti diye hele bir bak dedim iki kişi tarif etti tıpa tıp kendileri isimlerini söyle dedim söyletmezler dedi ilgimi çekti ama yapacak bişey bulamıyorum

Dediğim gibi eğerki negatif enerjiden şüpheleniyorsanız bakım yaptırıp sonuca ulaşabilirsiniz bu şekilde kuşkularınızı sona erdirebilirsiniz

Geri