"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İsminize Göre Karakter Analizi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Üye silindi 15237
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ü

Üye silindi 15237

A : Algılama gücü ve mantık yürütme kabiliyeti yüksek kişiliği temsil eder.

B : Önsezileri kuvvetli kişiliği temsil eder. En olumsuz olaylarda dahi umutlarını yitirmeyen kişiliktir.

C : Güzel sanatlara yatkınlığı temsil eden duygusal kişiliği ifade eder.

Ç : Zevk ve sefa düşkünü kişiliği temsil eder.

D : Üstün gücü, hırslı ve zorluklara direnen kişiliği ifade eder.

E : Ruhsal karışıklığı, üzüntü ve sevinci birarada yaşayan ve ruhsal gel-gitleri olan kişiliği ifade eder.

F : Sakinliği temsil eder, uysal ve güvenilir kişiliğin işaretçisidir.

G : İnatçı kişilik, gerginlik ve üstün güçlere sahip olma arzusunu ifade eder.

H : Sakin ve durağan bir kişiliği ifade eder.

I - İ : Hassas, duygusal ve kırılgan bir kişiliği temsil eder.

J : Kaprisli ve kıskanç kişilik belirtisidir.

K : Başarılı, ünvan sahibi ve daima yükselen bir kişiliği ifade eder.

L : Sanatsal yönleri güçlü, kabiliyetli kişilik ifadesidir.

M : Ticarete yatkınlık ve yüksek zeka, seviyeli kişiliği ifade eder.

N : Üstün güçlere sahip, sağduyulu kişiliği ifade eder.

O-Ö : Gizemli kişilik sahibidir. Gizliliği sever ve duygularını açığa vurmaktan kaçınan tiplerdir.

P : Kendinden emindirler, girdikleri ortamda kendine güvenli tavırlarıyla dikkat çekerler.

R : Tereddütlü kişilik demektir, karar vermede zorlanmalar yaşarlar.

S - Ş : Hayalperestliği sembolize eder. Aşırı hayal kuran bir kişiliktir.

T : Oldukça ketum tavırlı ve duygularını karşısındakine açmayı zor başarabilen kişiliği temsil eder.

U - Ü : Durgun görünümlü, çok ağır hareket eden, işlerini ağırdan alan bir profil çizer.

V : Kendi içine dönük, umursamaz bir kişiliği ifade eder; bana dokunmayan yılan bin yaşasın felsefesiyle hareket eden kişilik örneğidir.

Y : Geçmişteki izleri, üzüntü ve diğer olayları sürekli yaşarlar, geçmişlerini asla unutmazlar ve güçlü bir kişilik yapısı gösterirler.

Z : Bilimsel açıdan başarılı, okumayı seven, akademik anlamda başarılı kişilik ifadesidir.

isim her harf için ayrımı yoksa sadece bas harfımı temsıl eder mesela ısım mehmet bu her harf ıcın ayrı ozellıklerımı temsıl eder yoksa sadece ''m'' harfımı temsıl eder onun ıcın mı gecerlı bıraz acıklarmısınız

gü, gö, ğ, gi harfleri bulunan isimlerin titreşimi farklıdır
enerjisi çok güçlü olup kişi onu taşıyamayabilir
dikkat edin: bu harfler bulunan isimlerde başarılı insan yoktur ve ya kısa vadeli başarılar elde etmiştir.

gü, gö, ğ, gi harfleri bulunan isimlerin titreşimi farklıdır
enerjisi çok güçlü olup kişi onu taşıyamayabilir
dikkat edin: bu harfler bulunan isimlerde başarılı insan yoktur ve ya kısa vadeli başarılar elde etmiştir.

İsmim G... ve 23 yıldır gayet başarılı olduğumu söylerler :) Konuşmaya 4 yaşında başlamış olsam da bu başarısızlık sayılmaz sanırım :)

İsmim G... ve 23 yıldır gayet başarılı olduğumu söylerler :) Konuşmaya 4 yaşında başlamış olsam da bu başarısızlık sayılmaz sanırım :)

Enerjisi çok güçlü olup her insan taşıyamayabilir
yanlış ifade kullanmışım kusura bakmayaın
her gi gü gö ve ğ için geçerli değil

S - Ş : Hayalperestliği sembolize eder. Aşırı hayal kuran bir kişiliktir.
Alakasız. Hayalperest birisi sayılmam pek, sadece büyük şeyler düşünürüm..

İlk ismim M ikincisi T ikisinide karıştırın,aynı ben :D herzaman o kadar ketüm olmam ama ...:D

kişinin isminin kişinin hayatını etkilediğine dair söylemler vardır.bende buna inanırım..
Kişinin adının anlamıyla ilişkili olabilir, ya da sayın janet 'ın da dediği gibi belirli hecelerde olabilir..Kişinin adını koyarken çok dikkat edilmelidir.bu noktada anne-babalarında bu konu hakkında bilgi sahibi olması gerekir.

bende ismin böyle özelliği olabileceğine inanırım zaten ismim beni anlatıyor gerek harf harf bakıldığında gerekse anlam olarak keşke daha pozitif bi isim koysalarmış ama yinede ismimden memnunum :)

İsmimdeki her harfe baktım ve her açıklama %100 doğru.
Acaba bu bilgilere nerden ulaştınız ? Güvenilir bir kaynak bulmuşum gibime geliyor :)

Geri