İsmimi Değiştireceğim Önerilerinizi Bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anael Zan

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar
Adımı değiştireceğim çunku kendi adımdan memnun değilim anlamıda pek bişey ifade etmiyor benm için yetersiz kalıyor..

Harflerin analizine göre en istediklerim A D M K
Bu harflerin olacağı A harfi ile başlayan anlamı güzel nadir kullanılan bir isim isiyorum..

Özellikle isim ve analiz hakkında bilgisi olanlar var ise rica ediyorum lütfen..
Bana guc kuvvet zenginlik şan zeka ustun guc sağlık getirecek bir hayırlı ismim olsun istiyorum..

Şimdiden teşekkür ederim hepinize...
 
Akide isminde tanıdıklarım hep çok şanslı oluyor ve istediğiniz harflerde bu ismin içinde var. Ayrıca ismin anlamı da çok güzel, araştırmanızı tavsiye ederim. Hem de akide şekeri var oradan da anlamına bir tatlılık katıyor :) Umarım yardımcı olabilmişimdir :)
 
D harfini tavsiye etmem. Şekli itibari ile tamamlanılmamışlık, havasta negatif işler için kullanılan bir harftir. Mim yerine bence nun daha iyi mim yeşil Nur'dan nun beyaz Nur'dan yaratılmıştır. Beyaz Nur daha hayırlıdır. Kaf güzel Sırrı büyük bir harf. Birde lam eklemek Lazım Lütuf için. Yani ANKL benim tavsiyem
 
Amine ismi geldi aklıma.Hem A ile başĺıyor hemde anlamı güzel.Kalbinde emin ,gönlünde korku olmayan demek.Kökeni Arapça.
Hangi isme karar verirsen hayır ve uğur getirmesini dilerim.
 
Ahter ismide güzel bi isimdir ,daha doğrusu ben alelâde olmamasını severim.Kökeni Farsça'dır.Yıldız anlamına gelir ,talih ve şansı simgeler,yıldız gibi parlarsın:)
 
Akel-Eli uğurlu anlamına geliyor
Anka-Kaf dağındaki masal kuşu


Sayın Urum' un harflerinden yola çıkarak bu isimleri buldum :)
 
Bir ismin insana şan, zeka ve üstün güç vereceğini sanmıyorum, ama isimde önemli tabi.. ben aileme ne kadar teşekkür etsem az, bana ismimi verdikleri için. O isim bana ektra bir güç vermemiştir ama ismin dillerden ağızlardan çıkışıda önemli. Bir isim ağızlardan güzel çıkmalı, nokta gibi durmalı, diğer kelimeler söner yanında, ismimim söylendiğini duyunca sanki parladığını düşünürüm ben. Dünyayı verseler ismimi vermezdğm heralde :) seninde böyle sevdiğin güzel bir ismin olur umarım :) öneri olarak aklımda şöyle şahane bir isim yok ama 2. Bir isim olarak ayşe yi öneririm oda dillerden çok güzel çıkıyor gibi :)
 
Alen diye bir isim buldum.Anlamı saygınlık, başarı demekmiş.Hem söylenişi hem anlamı hoşuma gitti.Ben de Urum'un tavsiyelerine göre buldum.Kökeni Ermenice'ymiş yalnız.Tercih edip etmemek size kalmış.
 
Elmira ismini önerirdim anlamı kaf dağında açan çiçek ama siz A ile başlayan isim istiyorsunuz
Ahuse=çoşkulu güzellik
Açelya=renkli çiçekler açan bitki
Almina=güneş tutulmasında ki kızıllık
Aymira=Ayın etrafında ki kızllık
Bu isimler benim hoşuma gider sizde düşünebilirsiniz
 
Almira: Bir çok anlamı var
*Ayın etrafındaki kızıllık
*Cennete düşen son yağmur damlası
*Kızıl prenses
*Göktürklerdeki almura yani ay tanrıçası
*Ayna gibi içi dışı bir
Çok sevdiğim bir isimdir. Ama diziden meşhur olan Mira ismini artık herkes çocuğuna koyuyor. Ben kimsede olmayan sadece bana has bir isim isterdim şahsen :)
 
Hayatta en nefret ettiğim konulardan biri dönemin popüler isimlerinin konulmasıdır.Ünlülerin isimleri nedir ya...Doğacak çocuğa acıyın.İsim taklit olmamalı.Anael umarım sana en doğru ismi bulursun,zira insan hayatı isimle geçiyor.
 
Sevgili arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim onemsediğiniz için mutlu oldum :) aralarında istediğim bazı isimler var evet birde benm aklıma ALİSA geldi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst