"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

ismi azam dairesi....

göçmenoğlu

Kayıtlı Üye
Ekli dosyayı görüntüle 2228

ismiazam dairesi

ismi azam dairesini üzerinde taşıyanın işleri kolaylaşır rızkı artar kısmeti açılır..arkasından dedikodu yapılmaz düşmanları zarar veremez..evin giriş kapısının üzerine asılırsa o eve fesat insanlar girmez..selam ve sevgilerle......

Sevgili Göçmenoğlu bunu bastırıp taşısak olurmu çünkü arapça yazamıyorum kopyalasam yanlış birşey yaparım diye korkarım. Yapsakta kalem kağıt olurmu yoksa gül safran vs gerekiyormu?

Evet Sevgili Göçmenoğlu.. Bunun bir çıktısını asak yanlış birşey yapmış olurmuyuz acaba?

Evet Sevgili Göçmenoğlu.. Bunun bir çıktısını asak yanlış birşey yapmış olurmuyuz acaba?

olur tabii AyŞaman...

Sevgili Göçmenoğlu bunu bastırıp taşısak olurmu çünkü arapça yazamıyorum kopyalasam yanlış birşey yaparım diye korkarım. Yapsakta kalem kağıt olurmu yoksa gül safran vs gerekiyormu?

bunu çıktısını alıp kopyalarsanda bir şey olmaz sevgili özlemi özled...yanlız katlarken üzerine 7 sefer ayetel kürsi oku öyle katla...hemen etkisini gösterir....

7 kere nasıl katlıycaz çok degilmi 7 ? Özel bir katlama şekli olmalı sanırım, ögretirmisin ?

Fotokopi,çıktı filan olmaz arkadaşlar..Her zaman bu sorular soruluyor..Kendiniz yazmanız lazım..Mümkünse safran mürekkebiyle..Dolma kalemi doldurursanız her türlü yazı çok rahat yazarsınız...

Bu tarz uygulamaların tümü (vefk, tılsım vb.) islami maji özelliğindedir. Bu yüzden herkesin de bildiği gibi enerji kullanılmadığını söylemek yanlış olur. Diğer önemli nokta ise kesinlikle resimdeki şeklin fotokopisi kullanılamaz. Eğer şekli ilk başta çizmek zor geliyorsa alıştırma yapıp en düzgün şekli oluşturduğunuza inandığınızda uygulamaya geçmelisiniz. Ayrıca havas uygulamalarının yüzde 99'unda safran mürekkebi kullanılmalı ve bahsedilen katlanma şekli uygulandıktan sonra açılmayacak şekilde mumlu beze sarıldıktan sonra (bezin uzunluğunun, vefki etrafında iki üç katlama yapılacak kadar olması yeterlidir.) kesilen bir parça kumaş veya derinin içine, yine üçgen şekli bozulmadan ve iğne ile vefki delmeden dikilir. Katlama şekliyle ilgili resimli anlatımı bulduğumda buraya eklerim.

selamlar izmi azam dairesinin ayri duasi azameti olmali bu izmi azam dayiresini tasirsaniz mutlaka okumaniz lazim cok faydali ve cezalandirmada var
ben bu dairesini tasidim allahin selam üzerinizde olsun

Geri