"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İşlem yapılan mekan önemli mi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan UnauS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

UnauS

Kayıtlı Üye
Kiralamış olduğum evi beğenmiyorum ve hiç içime sinmiyor. Sadece işlem yapmak için kullanıyorum. Çalıştığım yerde uyuyorum ve çok daha iyi benim için. İlçe şartlarından dolayı ev yok.
Beğenmediğim,sevmediğim, içime sinmeyen bir evin odasında işlem yapmak başarı oranını azaltır mı? Ayrıca kalmış olduğum ve uyuduğum oda da işlem yapmamın sakıncası var mı?
Bilmiyorum.. Mesela mezarlıklarda da işlem yapılıyor ya da bazı varlıklarla iletişime köhne yerlerde - metruk binalarda geçiliyor.

İçinde çok rahat ve huzurlu hissettiğin bir yerde işlem yapmak da beni tedirgin ediyor, niyetin ne olduğundan bağımsız olarak.
Mabetler, sunaklar, özel alanlar bunun için var sanırım)

Kimyasal üretimleri, nükleer faaliyetleri yatak odanda yapar mıydın?

Eğer yoğun olarak bu tür çalışmalarla ilgileniyorsanız önerim evinizdeki bir odayı uygulamalarınız ve çalışmalarınız için özelleştirmeniz olur. Genelde doğaüstü olaylarla ilgilenen profesyonellerin veya profesyonel olmaya çalışan kimselerin bu şekilde organize ettiği bir odaları olur. Sevmediğiniz bir evin bir odasını sevdiğiniz bir alana çevirmek güç değildir sanıyorum. Uygulamalarınızı doğrudan ve dolaylı yoldan (yaşam motivasyonu, evde hissedilen duygular, genel atmosfer) olarak etkileyebilir.

Geri