Sevgili Angel öğreteceğiniz şeyler kalmadı olur mu hiç.Bence daha dağlar kadar bilgi var sizden öğreneceğimiz bence biz alfabenin harflerini öğrendik henüz daha okuyacağız ,yazacağız..
O yüzden açılım pratikleri yapmamız lazım çokca ve sürekli sana sorular sormalıyız umarım vaktiniz olur bizim için
Bir açılım yaptım
Tanımıyorum bu kişiyi ve ayşe kızı nesrin için fal açıyorum dedim.
Kalbine:maça 7-maça kral-kupa vale
Bu kişinin kalbi hüzünlü, çünkü kendisine yardım eden bir kişiyle ayrılık yaşamış ve aşk hayatında zorluklar yaşıyor.Anlaşamadıklarını ve kavga ediyorlar.
Kendine:sinek 8-kupa10-maça 6
Anlaşamadığı kişiyle soğuk bir görüşme yapıp uzaklara gitmek istiyor.
Belkide bu ilişkiye tamamen son vermek adına bir konuşma bu.
Evine:karo7-maça9-sinek vale
Bu kişinin evinde hastası var bu kişi erkek kardeşi yada abisi ve onunla konuşuyor belkide moral vermeye çalışıyor,desetek olmaya çalışıyor.
Ne oldu:kupa 6-karo6-sinek 9
İşiyle ilgili güzel gelişmeler var ve kısa bir yola gidebilir yada bir yere yolculuk yapması istenebilir ve bu onun için iyi olacak.Tüm bu olumsuzlukların içinde olumlu bir gelişme.
Ne olacak:karo vale-sinek kız-kupa sekiz
İş hayatında yaşadığı zorlukları bir bayanla paylaşacak destek almaya çalışacak ama aynı zamanda aşk hayatıda sohbetin içinde olacak.
Ne bekliyor:maça 10-karo 9-kupa9
Süpriz bir aşk süpriz bir sevgi istiyor bunu diliyor.Burada kartları tek tek okumak yerine tek cümle kurmak istedim umarım doğrudur.
Ne ile rahatlayacak:maça kız-kupa kral-sinek 7
Aşık olduğu erkeğe kendisiyle görüşmesi için enerji çalışması yapmak onu rahatlatacak yani onu ayağına getirmek onu rahatlatacak.

Ama konuşursada resmi ve tavırlı bir konuşma yapacakki böylece içi rahatlayacak.
Ne ile kalacak:sinek as-maça as(ters)-sinek 6
Ayrılık sözkonusu yinede yada bir mahkeme.Evde ayrılık yaşacak ve erkek uzaklara gidecek.
Bu fal burda biter.Sanki meksika dizisi gibi geldi bana ama olayında ortasına düşmüş gibi oldum.
Umarım doğru yorumlamışımdır.Sizin görüşünüz nedir sevgili Angel777 ?Merakla bekliyor olacağım...
2. bir açılım daha
Buda fatma oğlu Abdullahın fal açılımıdır(kim bu bilmiyorum

)
ne ile inliyor:kupa 8
Bu adam aşık ve sevgilisiyle görüşmek istiyor
ne ile sızlıyor:maça 10
Hiç beklemediği değişiklikler olmuş ve onu üzmüş sızladığına göre.
ne ile kapı açıyor:Bir genç kız var onun yardımıyla bir takım işler yapacak yada yardım alacak bu kişiden.
ne ile sakinleşiyor:maça vale
Bazen herşeyi boşvermek gerektiğini ve herşeyin boş olduğunu düşünerek.
şimdi:karo as
Haber bekliyor para bağlantılı bir haber çünkü karo .
1 saat sonra:sinek 10
Büyük paralar eline geçecek hımm beklediği haber buymuş demekki beklediğine değmiş yani
Akşama:kupa 10
Hayatını yaşayacak
Bütün geceye:kupa 9
Ya aşk yaşayacak yada başka bir aşk bulacak
Ne oldu:sinek 6
İşiyle ilgili uzun bir yola çıkması gerekti ve çıktı.
Ne olacak:sinek as
Sonrasında evine gidecek.
Ne bekliyor:karo 10
Küçük paralar bekliyor.
Ne ile kalbi rahatlayacak:kupa 7
Aşk konuşmaları sohbeti yapacak ve keyfi yerine gelecek iyice.
Ne ile kalacak:maça 9
Hastalanacak yada bir hastalık var bu adamla bununla yaşacak.Belkide ruhu hasta bu haliyle yaşamaya devam edecek.
:devil2: