isim ve doğum tarihinize göre şansınızın belirlenmesi

  • Konbuyu başlatan 43887
  • Başlangıç tarihi
D

DAİMON

@Derman Baba çok incesin. Ama böyle olumsuz düşünceleri zihninden atmalısın. Mutluymuş gibi davran, zihnini kandır. Gülüyor muş gibi yapmak bile işe yarar. Beyin böyle numaraları yutuyor çok şükür. Bu da bi nimet :) Elinde olan nimetlere şükret. Nimet gibi görmedigin ama nimet olan çok şeyin var. Bu siteye girip yazılanları görüp okuyup anlayıp üstelik cevap yazabiliyorsun. Bunu yapamayanlar var. Ne bileyim işte kendini bir şekilde motive etmelisin. Çnkü biz yoktan yaratan Allah a ne kadar az şükretsek az. Biz yoktuk O(cc) var etti. Varlıgından bizi haberdar etti. Şanı yüce olan Rabbim e sonsuz şükürler olsn.
Zaman biraz zaman sabır zikir şükür ibadet...

11 e kadar toplanmayacak sanıyorduk. O detaya vurgu yapılmamış sanırım ya da ben baktıgım halde göremedim.
Sonuç olarak benimkisi 8/1 oluyor. ? Ama ben şanssız biri değilim. Az bir çalışmayla bile istedigimi elde eden biriyim ve şanslıyım bir çok anlamda.
Ve inandığım için degil merak ettim için bakarım böyle şeylere. Sayıların ve harflerin gizemine enerjisine inanıyorum. Herhangi bir özelliği yok. Çıkan 11 sayısı toplanmıyor fakat 10 sayısı anlamsızca toplanıyor. Hiç bir dayanağı yok bunun. Çok anlamsız. Hiç olmazsa 9 a kadar olsaydı ya da yeniden tek rakama indirilmeseydi belki bir esprisi olabilirdi. Şanssızlık düşüncesini zihnimizde sokuyorlar. Bu benim fikrim. :) yAptıgım eleştiriyi lütfen üstünüze alınmayın. Yazarı ve kitabı eleştiriyorm.
Teşekkürler.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ü

Üye silindi 58480

Sayilara yukledigimiz anlamin yarisini dogadaki 92 elemente de yuklesek bence daha neler neler cikardi karsimiza.
Su, demir, bakir, altin, cinko ... hatta tahta, ipek, deri malzemelerden tutun da
Kokulara ve tatlara yukleseydik bazi duygusal ve pozitif kehanet anlamlarini
Yagmur kokusuna, sebze ve meyve kokularina, kuruyan camasirlarin kokusuna, kizaran ekmegin kokusuna...


Insan algilama merkezi bakimindan sayilardan cok daha fazlasidir ve anlamlari yukleyebildigi her renge, sekle, maddeye vs yukleyebilseydi kendisinin kahini ve mucizelerinin muhendisi olurdu. Cunku evrenden aldigimiz mesajlar bizim kendi ic haritamizin sekline burunerek adeta bizim anladigimiz dile convert olmaktadir. Bunu ilim niyetine bilseydi insan : (

Kara kedi ugursuzluk getirmez, ama siz buna ust benliginize kadar samimi inanirsaniz, kod yazmis olursunuz ve kotu bir gelisme olmadan once size kara kedi gostertilir. Kara kedi gordugunuz icin ugursuzluk olmaz, ama ugursuz bir sey zaten az sonra olacagi icin, size kara kedi gostertilerek size ozel uyari verilir. Kedi, enerji yasasina hizmet ettigini bilmez cunku. Siz de. Tek bir enerji vardir ve butun kodlamalari surekli tekligin denklemine akitmaktadir. Tek operator vardir ve herkese anladigi dilden anlatir. Allah araplara arapca kuran indirdi bu yuzden. Onlara golge ile, cennet bahceleri ile anlatti kurtulusu. Zanlarini yonetti. Ama ilim ve hikmet anlayana degismiyecekti.

Sayilar iyi bir baslangic ama renklere, agaclara, basaklara, meyvelere de anlam yuklenmeli. Daha dogrusu hakettikleri anlam verilmelidir.
 
4

43887

@*nefertiti* 11 e kadar toplanmayacak sanıyorduk. O detaya vurgu yapılmamış sanırım ya da ben baktıgım halde göremedim.
Sonuç olarak benimkisi 8/1 oluyor. ? Ama ben şanssız biri değilim. Az bir çalışmayla bile istedigimi elde eden biriyim ve şanslıyım bir çok anlamda.
Ve inandığım için degil merak ettim için bakarım böyle şeylere. Sayıların ve harflerin gizemine enerjisine inanıyorum ama bu yöntem tamamiyle sallamasyon. Herhangi bir özelliği yok. Çıkan 11 sayısı toplanmıyor fakat 10 sayısı anlamsızca toplanıyor. Hiç bir dayanağı yok bunun. Çok anlamsız. Hiç olmazsa 9 a kadar olsaydı ya da yeniden tek rakama indirilmeseydi belki bir esprisi olabilirdi ama böyle şeylerle insanları kandırıyorlar. Şanssızlık düşüncesini zihnimizde sokuyorlar. Bu benim fikrim. :) yAptıgım eleştiriyi lütfen üstünüze alınmayın. Yazarı ve kitabı eleştiriyorm.
Teşekkürler.[/QUOTE]

aslında konu açık ve net, numeroloji ile ilgilenen bir kişi 1,2...9..11 sayılarını açıklamayı anlardı. Harf sıralamasını dahi 1,2,...9 kadar sembolleştirilmiş. Numeroloji de hesaplar genellikle bu şekilde yapılır. Tabi başka hesaplamalarda özel sayılar vardır. Bu şans- sanssızlık alanını ilgilendiren bir konu. Konu içinde bir açıklamada bulunmuştum kitap ile ilgili tekrar yazıyorum;
kaynağı mevcuttur kaderin şifresi adlı bir kitap yazarın kitabı için yazdığı bir alıntıyı da aktarayım size

isimlerimiz 'kelamdır'. Sestir. Bu seslerin bu titreşimlerin bizim üzerimizdeki etkileri nelerdir? Çocuklarımıza koyduğumuz isimler onları nasıl etkiliyor? Doğru titreşimleri nasıl tespit ederiz?
Binlerce yıl öncesinden günümüze gelen şifre sistemi...Doğum sırasında karşılaştığımız kozmik etkilerin ve ismimizin enerjetik yapısının bizim üzerimizde nasıl bir etkide bulunduğuna dair, çok eski geleneklerden kalma bazı bilgiler mevcuttur, kitapta da ele alınacak bilgilerin kökeni ise ,Eseniler Kabala'da dahil olmak üzere İsa Peygamberin de mensubu olduğu bilinen Eseniler Topluluğuna aittir. diğer gizli el yazmalarının şifreleriyle yoğun olarak ilgilenmişlerdir.Ve bu nedenlerden dolayı da Şifre Kullananlar' olarak da nitelendirilmişlerdir...

Şanslılık- Şanssızlık durumları kişinin bakış açısına göre değişir. Kişi şanslıdır, ama önündeki fırsatları göremez değerlendiremez ben şanslı değilim diye hayatını negatif anlamda etkileyebilir. Başka kişi şanssızdır, ama kendi ayağına gelen küçük bir fırsat bile olsa değerlendirir şansını yaratır. Ayrıca anlamlandıramıyorum kaç yaşındasınız 65-70 mi de hayatınızı gözden geçirip böyle nihai bir sonuca vardınız. İnsan kendini şanslı görürken ilahi el bir dokunur bir anda hayatı ters-düz olabilir. Ya da tam tersi. Numeroloji bir ilimdir. Yazarın da dediği gibi binlerce yıl öncesinden gelen şifreleme sistemi. Kadim bilgilerden esintilerdir. İlgi alanım da eğitimini aldım bir yolculuk ve öğrenmeye de devam ediyorum.
İnanmıyorum, ama merak ediyorum sallamasyon, insanları kandırıyorlar, anlamsızca gibi yorumlar konuyu daha çok dağıtma yönünde mesaj içeriklerine girmektedir.
11 ruhsal bir sayıdır. 9'dan sonra bir döngünün sonuna gelinir. 10 =1 eşittir. Tamamlanma başlangıç, ölüm-yeniden doğuş gibi
En azından kişisel eleştirilerinizi yapmadan önce neden 11 sayısı, neden 10 ya da neden 1'den 9 kadar bu sayılar diye araştırma yapsaydınız daha hayırlı olurdu.
Sevgi ve ışıkla
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ü

Üye silindi 58480

Aslında döngü dedinizde saat sistemindeki 23.59 dan sonraki hayali 24.00 ; otomatik olarak 00.00 hükmüne geçiyor.

O halde rakamsal sistemdeki 10 sayısı da döngü başına yani 1e esdegerde olabilir. Yani 10 ; 1in tam üstüne basmış olabilir. Çünkü rakamlar 9 adettir. 0dan 9a kadar.

13 ise 4 oluyor yani 13ten 9 adet rakam çıkınca da kalan 4 oluyor ; 1 ve 3 u toplayınca da 4 oluyor.

Şimdi bu da ilginç.

11 sayısı bende 29 dan sadelestirilerek çıkıyor. Ama şu sonuca varıyorum ki üstüne gitmedikçe herşey kapalı kalıyor.

DAİMON a hak verdim. Kesin olarak kanıtlanmış birsey değil bu. Hava tahminleri gibi geliyor bana. Yanılma oranı çok yüksek. Köklü bir ilmin kırıntısı gibi. Bu kadar ucuz olamaz. Olsa bile başka ilmi suzgecler de olmalı. İnteraktif ilimler ile komplex cikarimlar yapılmalı. Yani bize yansıyan çok bilinmeyenli bir denklemin sadece 1 bilinmeyenli olabilir. Tabi ki alıyoruz. Ve ilimde üstüne koyarak ilerlemeye devam ediyoruz. DAİMON bence araştır ?
 
Ü

Üye silindi 58480

Musadenizle biraz daha kafa karistirayim :

Anladigim kadariyla cok uzun bir isim de olsa elimizde, ve isim sayisi 195 te ciksa :
1+9+5 = 15 oluyor. O da 1+5 = 6 oluyor.


Ayni islemin arka planinda baska bir baglanti daha buldum :

195 ten butun tam 9luk donguleri cikardigimizda ise :
(rakamlar 9 adettir ve bu bir kapali dongudur)

195 : 9 = 21,6 yani sonuc 21 tam dongu ve kalan fark yine 6 oluyor.

ISte o kalan 6 fark; 9a tam dongu yapmak icin 3 eksiktir. yani ortalamanin ustunde bir rakam degeri elde etmis oluyoruz.



MAtematikte boyle bir alakasiz alaka da nerden cikti simdi ?

132235465 da olsa bu bu sayi, sadelestirince sembolik degerini 0-9 araliginda buluyor iki yontemle de !


3 luk 6 lik ve 9 luk sistemleri bilseydiniz evrene hukmedebilirsiniz demistir bilin bakalim kim ?
Nikola TEsla !
 

Enneagram

Banlı Kullanıcı
Katılım
28 Eyl 2019
Mesajlar
587
Tepkime puanı
985
Konum
DAİMON
Boşu boşuna hesapladım tekrar ?‍♀️ Ama bu sonucu görmek mutlu etti açıkçası, 11 sayısının özel bir anlamı olduğunu da duymuştum.
Evet öyleymiş ?

Benimde Cem Yılmaz gibi ismime bakınca karakter sayım 8 çıktı. ??
Doğum tarihime göre ise şans sayım 1.

Fark büyük ama şansım aslında az değildir. Bilakis çalışmama bağlı olarka her şeyi elde etmişimdir.
 
S

Sehane

Evet öyleymiş ?

Benimde Cem Yılmaz gibi ismime bakınca karakter sayım 8 çıktı. ??
Doğum tarihime göre ise şans sayım 1.

Fark büyük ama şansım aslında az değildir. Bilakis çalışmama bağlı olarka her şeyi elde etmişimdir.
Zaten şans çalışmadan elde ettiklerimiz gibi mi oluyor acaba .)) Çünkü herkes çalışarak bir şeye sahip olur zaten. Şans sayısı burada daha farklı noktaları etkiliyor bence :)
 

Enneagram

Banlı Kullanıcı
Katılım
28 Eyl 2019
Mesajlar
587
Tepkime puanı
985
Konum
DAİMON
Zaten şans çalışmadan elde ettiklerimiz gibi mi oluyor acaba .)) Çünkü herkes çalışarak bir şeye sahip olur zaten. Şans sayısı burada daha farklı noktaları etkiliyor bence :)
Şans bence elimizdeki imkanları simgeliyor olmalı. Çünkü imkanlarım çok fazla bir çok hususta, elhamdülillah. Denk gelen bir sürü güzellklerde var hayatta ama o kadar herkese denk geliyordur öyle değil mi Sehane ☺️?
Onları normal addediyorm??
 

Souls In The House

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Tem 2018
Mesajlar
103
Tepkime puanı
133
10/10 çıktı eğer 10 arasında toplanıyorsa 1/10 bu ne demek oluyor ve doğrumu hesabım 😃
 
Üst