8 sayısı = ü zaten dikkat edersen sırasıyla yazılmış ama tabi benim hatam1 A ,H,Ö,Y
2 B,I,P,Z
3 C,İ,R
4 Ç,J,S
5 D,K-Q,Ş
6 E,L,T
7 F,M,U
8 G,N,U
9 Ğ ,O,V,W,X
Hangisi ü hangisi u 7-8 de.
seninki eşit seviyede.şanssız sayılmazsın.orta karar..Nefertiti arkadaşım 9/9 nasıl sence?
karekter sayın 1 ve lider özelliklere sahipsin şans sayınında yüksek olması hangi şartlarda olursan ol şansın senden yana olacağını gösterir başarılar seni bekliyor kısaca...ilgi çekici bir konu.1/9 un açıklaması nasıl olurdu pek anlayamadım...
Çok teşekkür ederim, ah bide bu artık hayatıma yansısa.6/9 şans sayın karekter sayından büyük olduğu için şanslı gruba giriyorsun bu fark ne kadar artarsa şansınız o kadar yüksek olur.
tamam aynı yılda doğan milyonlarca insan var fakat sonuçta şans etkeninin sana nasıl tezahür edeceğidir .kişi nasıl bir yaşam geçirmekte ailesinden çevre faktörüne kadar vs vs.hepsi etkin bir neden ama nihayetinde şansı yüksekse pozitif sonuçlar almamız yüksek benceMantık hatası var.23.4.1973 mesela bu 11 ediyor.O zaman bu tarihte doğan tüm insanlar şanslı mı ?
tabiki kaynağı mevcuttur kaderin şifresi adlı bir kitap (celalettin ipekbayrak)yazarın kitabı için yazdığı bir alıntıyıda aktarayım sizeben bu konuyu daha önce görmüstum fakat merak ettigim bir sey var bunlari neye dayanarak böyle hesapliyoruz kainagi varmi ?